Lordly dün sana dediğim gibi 8 reyting ve küsüratı alır dedim.Aynısı da oldu zaten.Bunun havayla ilgisi yok bence.İnsanlar belli bir şeye odaklanmıyor eskisi kadar.Bu ne yahu reytingler yine düşük baydı artık. Dün hava fırtınalı ve sağanaktı Ankara'da. Birçok yerde de öyleymiş zaten. Tns her gün reytingleri düşürüyor denekler tv'lerini sattı herhalde. Neden düşük muamma.
Böyle reyting olayı sıktı artık daha da yorumlamam reytingleri. Arada muhteşemle dalga geçmek için yorum bırakırım sadece...
O kadar alabileceğini zannetmiyorum nedense ama inşallah alırhaftasonu millet geçip tozuyo aga onla da alakalı olabilir ama cidden reytingler düşük zevkli değil perşembe kurtlar vadisi tarihinin en bomba bölümlerinden biri olacak eğer 15-16 yı geçemezse daha takmam reytingleri
O kadar alabileceğini zannetmiyorum nedense ama inşallah alır
Güzelmiş fragman ama zaten Polat'ın ölme şansı olmadığını düşünürsek çok da ilgi çekici değil.Ama fragman boyutuna bakarsak 14-15 belki ama 16 alamaz diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi inşallah alır,netice de bana bir yararı da olmaz zararı da
fragmanı izle bi tresn sahnesi türk tv tarihinin en muazzam aksiyon sahnesiymiş onur tanın ekibinden biri yazdı twittera fragmanı izle bi imzamda linki
zaten olay polat değil babası diri diri gömülmüş annesi ölümün ağzında poyraz anasını ağlattı polatın kızının gözünü çıkarmış olabilir tren sahnesini aşırı derece merak ediyorum dehşet bişey olacakGüzelmiş fragman ama zaten Polat'ın ölme şansı olmadığını düşünürsek çok da ilgi çekici değil.Ama fragman boyutuna bakarsak 14-15 belki ama 16 alamaz diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi inşallah alır,netice de bana bir yararı da olmaz zararı da
Annesini biliyorum Polat'ın da babasını bilmiyorum o yüzden gömülen kişinin o olup olmadığını anlamamıştım.Bu hafta Vadi 18 reyting alır hacı o zaman.Senin hoşlanacağın dilden konuşayım
zaten olay polat değil babası diri diri gömülmüş annesi ölümün ağzında poyraz anasını ağlattı polatın kızının gözünü çıkarmış olabilir tren sahnesini aşırı derece merak ediyorum dehşet bişey olacak
Annesini biliyorum Polat'ın da babasını bilmiyorum o yüzden gömülen kişinin o olup olmadığını anlamamıştım.Bu hafta Vadi 18 reyting alır hacı o zaman.Senin hoşlanacağın dilden konuşayım
İnşallah 50 reyting alırfazla uçmuş gibi olmayayım ama ben 17-18 bekliyorum en az uzun zamandır bu kadar muhteşem fragman görmemiştim
İnşallah 50 reyting alır
Umut fakirin ekmeğidir takas umut edelim olur belki.abartmayalım yok 80 reyting alır
Umut fakirin ekmeğidir takas umut edelim olur belki.
Ne demek istediğimi gayet iyi anladınbiz fakirmiyiz en çok reyting alan diziyiz
Ne demek istediğimi gayet iyi anladın
50 reyting bekliyoruz perşembe akşamı hadi bakalım ikimiz tamam mıanladım da o söz pek vadiye uymuyo rekortmen dizi umut etmez direk yapar
50 reyting bekliyoruz perşembe akşamı hadi bakalım ikimiz tamam mı