Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor
Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor
Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿
Diyene bak salı totalci olduk hep beraber.
Sonuç olarak Survivor günü zirvede tamamlamış, BİÜ beklenen seviyede değil, AB'de sözde SBT'nin şişirdiği Seksenler ÖBGZ'yi geçmiş.
bu tns yşi de anlamak güçleşti maç geliyor öbgz yükseliyor 20 dk nin 3 katı reytingte acun geliyor öbgz gene yükseliyor marsadan izleyici ihracatı yapıyoruz resmen
Hala boşluk dizisi diyenler var kitle değişmediği sürece her saatte aynı reyting alınır lafı değiştirmek ne kadar kolay.
oha panpa kg my bitene ka 6 yı geçemiyor çoğunlukl my bitince 8.5 u buluyor saat 23.30 dan sonra yani kitler değişiyi demek kiş
Murat Duyguyu smsde eleyemez bence
valla bende öyle düşünüyodum ama akşamki sonuçları gördüğümde
gelecek hafta dokunulmazlığı kaybederlerse benim tahminim murat ve dağhan çıkar smse , eğer ünlüler kaybederlerse (inşallah kaybetmezler) ırmak ve cengiz çıkar benceAma murat hakediyor o adayı. Fatmagül hiçbir yarar sağlamıyodu.