14 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

Sence Final bölümüyle ÖBGZK kac reyting alir? @yakup09

Geçen hafta acun olmamasına rağmen Öbgz 6 alıyordu sonuç değişmemiş düşüş sürüyor. :D

Bir zamanlar 24 - 27 reyting alıyordu....

Ama o zaman hem ilk sezonuydu hem de agb dramları daha fazla çıkartıyodu. Şimdi hem tns ölçümü yapıyor, dramları hep düşüren hem de en büyük 3 oyuncusunu kaybetti. Buna rağmen çokta kötü değil, kanal D nin totelde hala en çok izlenen yapımı mert :)

- - - Ekleme - - -

Geçen hafta acun olmamasına rağmen Öbgz 6 alıyordu sonuç değişmemiş düşüş sürüyor. :D

Acın geldiğinde hala 6 alıyor yani pek bi düşüş yok. Sen totele bakmıyomuydun :kiki: geçen hafta öbgzk maç olmamasına rağme düştüğünde laflar söylüyodun, kvp de maç olmamasına rağmen ab'de düşüp 2. Olduğun da ağzını bile açmadın :kiki:

acuna ser tokat neredeyse cumartesi günkü kadar almış
ab de biü için alrmlar çalıyot
kmoi sessiz sakin iyi gidiyor
unutma beni yaz ayaklaşınca hep coşuyordu gene başlamış
öbgz totalde kıl payı gitmiş 1.lik ab aynı
seksenler eski performansından uzak

Perşembe günü vadinin düşüşünü neye bağladığımı açıp bakabilirler çamur atmak bizim işimiz değil. :)

Ben ab hakkın da ki yorumunu görmedim bile, perşembe günü totelden başkasını görmüyor bazılarının gözü :d diğer günler ab'leri görenlerin.. :kiki:

Perşembe günü vadinin düşüşünü neye bağladığımı açıp bakabilirler çamur atmak bizim işimiz değil. :)

durgunmuş panpa :F perşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi :D durggunluktan başka neden yok maşallah :D

durgunmuş panpa :F perşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi :D durggunluktan başka neden yok maşallah :D

Ne durgunu, takas süperdi bayıldım diyodu, kvp laf söyleyen arkadaşlarıyla bile polemiğe girmişti durgun değil diye :d düşün o derece iyi bi bölümmüş :kiki:

- - - Ekleme - - -

Ona rağmen ab'de düşmüştü :d ama kimse ab'yi görmüyodu o gün :d

Valla Vadinin durgun hali buysa vay diğerlerinin haline. :D