- Reaksiyon puanı
- 34,900
- Puanı
- 1,061
murat fatmagül oylama sonuçları ne öyle bozokla çıktı %61 alarak kazandı muratla %13 düştü murat smste süper duyguyla çıkarsa bile kazanır söyliyim
Sence Final bölümüyle ÖBGZK kac reyting alir? @yakup09
Valla ab'yi hiç kestiremiyorum ama totelde 9 alır gibi.. Acun olmasaydı 10'u geçerdi diye düşünüyodum ama acun gelişi yüzünden 10'u göremez gibi...
Ayni fikirdeyim. Acun olsun olmasin 8.5/9 üstü alir. AB'dede iyi gidebilir.
Ab çok değişken hızlı bi ivme kazanabiliyor.
AB son haftalarda benide cok sasirtiyor. Bir bakmissin sah'a kaldiriyor, ertesi hafta pat diye yerin dibine sokuyor. Ilginc
Aynen öyle, ab kesmi çok sadık değil izlediği diziye
Bir zamanlar 24 - 27 reyting alıyordu....Valla ab'yi hiç kestiremiyorum ama totelde 9 alır gibi.. Acun olmasaydı 10'u geçerdi diye düşünüyodum ama acun gelişi yüzünden 10'u göremez gibi...
Bir zamanlar 24 - 27 reyting alıyordu....
Geçen hafta acun olmamasına rağmen Öbgz 6 alıyordu sonuç değişmemiş düşüş sürüyor.
Perşembe günü vadinin düşüşünü neye bağladığımı açıp bakabilirler çamur atmak bizim işimiz değil.
durgunmuş panpa perşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi durggunluktan başka neden yok maşallah
durgunmuş panpa perşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi durggunluktan başka neden yok maşallah
ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor
Valla Vadinin durgun hali buysa vay diğerlerinin haline.