murat fatmagül oylama sonuçları ne öyle bozokla çıktı %61 alarak kazandı muratla %13 düştü murat smste süper duyguyla çıkarsa bile kazanır söyliyim
Sence Final bölümüyle ÖBGZK kac reyting alir? @yakup09
Valla ab'yi hiç kestiremiyorum ama totelde 9 alır gibi.. Acun olmasaydı 10'u geçerdi diye düşünüyodum ama acun gelişi yüzünden 10'u göremez gibi...
Ayni fikirdeyim. Acun olsun olmasin 8.5/9 üstü alir. AB'dede iyi gidebilir.
Ab çok değişken hızlı bi ivme kazanabiliyor.
AB son haftalarda benide cok sasirtiyor. Bir bakmissin sah'a kaldiriyor, ertesi hafta pat diye yerin dibine sokuyor. Ilginc![]()
Aynen öyle, ab kesmi çok sadık değil izlediği diziye![]()
Bir zamanlar 24 - 27 reyting alıyordu....Valla ab'yi hiç kestiremiyorum ama totelde 9 alır gibi.. Acun olmasaydı 10'u geçerdi diye düşünüyodum ama acun gelişi yüzünden 10'u göremez gibi...
Bir zamanlar 24 - 27 reyting alıyordu....
Geçen hafta acun olmamasına rağmen Öbgz 6 alıyordu sonuç değişmemiş düşüş sürüyor.![]()
Perşembe günü vadinin düşüşünü neye bağladığımı açıp bakabilirler çamur atmak bizim işimiz değil.![]()
durgunmuş panpaperşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi
durggunluktan başka neden yok maşallah
![]()
durgunmuş panpaperşembe vadi durgundu düştü pzt yd durgunmuş @RevaN dedi salı öbgz durgunmuş düştü @yakup09 öyle demişti acun 1 oyun koyuyor durgun oluyomuş o da düşüyor @muhtesemyuzyil dedi
durggunluktan başka neden yok maşallah
![]()
ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor
Valla Vadinin durgun hali buysa vay diğerlerinin haline.![]()