14 Mayıs 2013 Salı Reyting Sonuçları

başlangıç reytinglerini koyup ortalama demek orasından burasından kesip bilgi vermeye devam :Dmuhattap olmıcam

- - - Ekleme - - -

my ve beni affet niye ayrıldı o zaman :D
Show TV`den ayrılmalarının sebebi ödeme probleminde ya da mali krizden değil ayrılmalarının sebebi Star TV`nin 2 kat daha fazla para teklf etmesinden.
Show TV`deki mali kriz Kasım 2012`de patlak vermiştir.

Show TV`den ayrılmalarının sebebi ödeme probleminde ya da mali krizden değil ayrılmalarının sebebi Star TV`nin 2 kat daha fazla para teklf etmesinden.
Show TV`deki mali kriz Kasım 2012`de patlak vermiştir.

tamam işte biri ana haber öncesinin diğeri prime time ın en çok izlenen işi star iki katını verip zarar etmeyeceğini düşünüyorsa show da verirdi parayı :) ayrıca show da ödeme sorunun 3 yıldır gündeme geliyor hep :)

tamam işte biri ana haber öncesinin diğeri prime time ın en çok izlenen işi star iki katını verip zarar etmeyeceğini düşünüyorsa show da verirdi parayı :) ayrıca show da ödeme sorunun 3 yıldır gündeme geliyor hep :)
Yarın belgeler ile gelicem. Şimdi çıkmam gerekiyor iiii geceler. 🙂

Oylama-8Hafta.jpg

- - - Ekleme - - -

murat ne yapmış öyle hiç bu kadar fark görmedim:kiki::kiki:

dün akşam izledim duygunun piskolojik sorunları var bence bozok gittii şimdi o bağırmaya başladı gariban fatmagüle fatmagülde bişey diyemedi aynı hareketi dağhana yapsın bakalım