Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor![]()
Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿ben demiyorum işzleyen ve reyting sonucunu gören arkadaşalr diyor![]()
Perşembe günün ki ab sonuçları geçersiz mi ki herkes totele odaklanıyor ????¿![]()
Diyene bak salı totalci olduk hep beraber.![]()
Sonuç olarak Survivor günü zirvede tamamlamış, BİÜ beklenen seviyede değil, AB'de sözde SBT'nin şişirdiği Seksenler ÖBGZ'yi geçmiş.![]()
bu tns yşi de anlamak güçleşti maç geliyor öbgz yükseliyor 20 dk nin 3 katı reytingte acun geliyor öbgz gene yükseliyor marsadan izleyici ihracatı yapıyoruz resmen![]()
Hala boşluk dizisi diyenler var kitle değişmediği sürece her saatte aynı reyting alınır lafı değiştirmek ne kadar kolay.![]()
oha panpakg my bitene ka 6 yı geçemiyor çoğunlukl my bitince 8.5 u buluyor saat 23.30 dan sonra
yani kitler değişiyi demek kiş
![]()
Murat Duyguyu smsde eleyemez bence![]()
valla bende öyle düşünüyodum ama akşamki sonuçları gördüğümde![]()
gelecek hafta dokunulmazlığı kaybederlerse benim tahminim murat ve dağhan çıkar smse , eğer ünlüler kaybederlerse (inşallah kaybetmezler) ırmak ve cengiz çıkar benceAma murat hakediyor o adayı. Fatmagül hiçbir yarar sağlamıyodu.