14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

ben unıversıte okuyorum almayım

eğri otur doğru konuş şimdi.Star atv'nin kvp için yaptiği sözde stratejiyi yaptı mı? cevabı biliyoruz.HAYIR.neyin kahkahası bu? starda aynı taktiği yapsa gece 12de biter reytin 13 bile olurdu.

😀d
güldürme sbt de kaç gündür atv zirvde tns desönüyor sen hala sbt şişirmesine inanıomuun

sbt ye bakarsak karadayı ve biü 1. olmalıydı nerde yok maçı da şişiriyor besbelli

nereye kılpayı
sbt de atv 1. tns de o ses ve öbgz bir yanlışlık yok mu

beyler maçlar tnsde de bayagı yukarda çıkayor .. sbtnin sonucuyla tns sonuçları yakın çıkacaktır merak etmeyin

hazırlık maçını kim izlesin rakip de iyi değil
sbt gene şişiriyor karadayı ve biü gibi hüsran yaşıcak bazıları

karadayı anlıklarda 10u geçti maç da geçsin ondan sonra konuşalım sallamak lafını kullanmzsan sevinirim tns sonuçları oratsda ikisinde de hüsran yaşadı atv

pazartesi karadayının yeni bölümü sırasında atv 5 kez star 3 kez 1. olmuş anlıklarda
dün biü nün yeni bölümünde 5 kez atv 5 kez kanal d hgeçmiş ama tns de o ses ve kanal d önde

sbt şişirmesini önemsemyoruz
tns de 2 reyting altı çıkar maç

atv yönetimigene sbt ile seviniyor tns ile hüzne boğalacaklar

karadayı ve biü ye bakarak konuşuyorum kafamdanatmıyorum yanlış da çıkabilir ama dayaynaksız konuşmuyorum bıları gibi

xemrexxx sbt yle sevinen tns yle hüzne boğulan taraf oldu fazla söze gerek yok ne demişler büyük lokma ye büyük laf söyleme

eğri otur doğru konuş şimdi.Star atv'nin kvp için yaptiği sözde stratejiyi yaptı mı? cevabı biliyoruz.HAYIR.neyin kahkahası bu? starda aynı taktiği yapsa gece 12de biter reytin 13 bile olurdu.

STAR maça hiç onlem almadı koydu 8 dakkalık reklamları özetı uzun tutmalıydı ve yenı bolum reklamlara ayar çekmesı lazımdı

şuan düz oturuyorum doğru konuşuyorum hazırlık maçı üstelik berbat ötesi oynayan milli takımın bunun hiçbir açıklaması olamaz
vadi avrupa ligi maçıyla kapıştı fb nin hazırlık maçıyla değil

- - - Ekleme - - -

dün uykum geliyodu erken yattım adam uçmuş resmen
fazla uçmak iyi değildir be gülüm sonra şok yaşarsın hazırlık maçıyla

- - - Ekleme - - -

beyler sbt ye göre yorum yapıyonuz biliyonuz sbt ile gülen tns ile tepiklenir
))))))))))))

adam uyardı sizi

macı ızleyen ler maca hıc ole dandık demedı ayrıca mıllı mac fenerlısı bjklısı ts lısı hepsı ızler ayrıca maca ıdda oynayanlar dolu memlekette egrı oturup dogru konusalım mac muhtesemın 1 poanın almıs fakat ab hıc alamamıs yanı muhtesem degıl mac dıger kıtlelerden daha çok calmıs ganı mujde bakarsanız ab de dıp yapmıs muhtesem yuzyıl ıse ole bısıy yok aynı reklamlara bıle ayar çekmedı total grubunda çok az farkla ıkıncı ab acık ara zırvede yer aldı haftaya mac yok hatırlırım

Moderatörün son düzenlenenleri:
ya bırak bu işleri aga hazırlık maçı üstelik berbat oynayan milli takım o bile geçmiş

ama ne dedim? eğri otur doğru konuş...Düz oturup yalan at demedim.

maç çok iyi millileri ilk defa iyi oynarken görüyorum
)))

Hiçte kötü oynamamişlar.Maçi izleyen biri söylüyor gördüğün gibi.
hem uyudun nasıl biliyorsun kötü oynadiğini.Şimdi önceki sorduğum soruyu tekrar alıntıla "eğri otur doğru" konuş tamam

Muhteşem Yüzyıl maçtan etkilenerek Total de 1 Reyting kabederek 2. Olmuş. Ama dizi maca ragmen AB de 14 Reyting alarak gerçekten büyük bir başarıya imza atmış.

Kuzey Güney de ABde 7 Reyting alarak kanalının yüzünü güldürmüş

bu yorumu yaptıgımda ilk yarının ikinci yarısıydı. milliier ikinci yarı yine kötü oynadılar 5 dakika kerim fray girdi o zaman çoştu orda da golü attılar zaten toplamda kötüydü bir 20 dakika iyi maç oldu.

- - - Ekleme - - -

Ortada hakaret yok. Sen bu kadar ince dusunurmuydn cumleleri

muhteşem devrildi muhteşemciler birbirine düştü. demek aralarınddaki bag muhteşeminin ible baglı birinciliğine baglıymış
)))))

yakup sende mahoninin üzerine gitme star birinciliği kaybetti adamın morali bozuk
))))

Sen şimdi kendini bi tuhaf hissettin dimi
sadece sen iyi oynadin demedin ki twitterda filan okumuştum.Forumda senden alıntı yaptım yorumlarina güvendiğimden dolayı.Kötü hissetme kendini

hayatta hersey yolunda gidicek diye bi kural yokki kotu bi durumda bile olsa insan cabalayarak , gayret ederek oradan cikmali

Benım Morelımı Bozamaz Herseyın Farkındayız Haftaya Ikı Poan Yukarı alır hurrem hıncını çıkartır

ayrıca neden morelım bozulursun 11 reytıng alan ab de mıllı macın ıkıncı yarısı 14 u mac karsısında gecen bır televızyon dızısı

haftaya az kaldı beyazsoy bu yazdıgın mesajları hatırlatırım dıkkat et haftaya hurrem show var .

Ha ha maç myyi fena tokatlamıs dün atv yarın görücek diyenler ne diyo acaba

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl maçtan fazla etkilenmemiş. Hatta a/b'de artmış gibi tam anlayamadım.

Yorumlarda da muhteşem tek tanelere inecek yazmışlar.

aga hazırlık maçıyla karşılaştı hatırlatırım
akıllara resmi maç gelse nolur sorusu geliyor

- - - Ekleme - - -

aga hazırlık maçıyla karşılaştı hatırlatırım
akıllara resmi maç gelse nolur sorusu geliyor

Sen şimdi kendini bi tuhaf hissettin dimi
sadece sen iyi oynadin demedin ki twitterda filan okumuştum.Forumda senden alıntı yaptım yorumlarina güvendiğimden dolayı.Kötü hissetme kendini

evet muhteşem tepik yedi moralim çok bozuk
)))))) muhtemelen twittırda da ilk yarıdaki son 20 dakkikaya bakarak anlık yorumlanmıştır takma kafana
)))

- - - Ekleme - - -

haftaya maç yok kaleciyle kaı karşıya bi zahmet gol yapsin
))))

evet muhteşem tepik yedi moralim çok bozuk
)))))) muhtemelen twittırda da ilk yarıdaki son 20 dakkikaya bakarak anlık yorumlanmıştır takma kafana
)))

Bileydim twitter'dan alıntı yapardım yaahu.Senlik bi olay yok hacım takma kafana ok! Hem bozma morelini hem bugun yarın reytngi artar yine yorumlarinla şenlendirirsin ortaliği.