14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

bu ne yahu resmi olmayan gayri resmi de olmayan milli maç muhteşemi muhteşemlemiş.... bir de resmi olsaydı allah muhafaza sülüman la hürrem ağlama duvarına dönerdi.... demekki muhteşemiab ayakta tutuyor.... yoksa onlarda olmasa artık....totalide bu ab olmasa daha düşük çıkacak...... neyse destere usulü yorum oldu ama idare edin... dün biraz da hürrem-beren savaşı izleyelim diye yazdım arkadaşlar yine lafı çevirdiler ...korkaklığa getirdiler... ama dünkü reytinglerden sonra gördümki hürremin berenle bile savaşacak gücü yok.. ilk rüzgarda fosssssss..... demekki berenin işini bitirmek polata nasip olacak.....
hmmmm.O zaman diyorsun ki Beren 11 reyting alır yeni dizisiyle.Gizli yazılı itirafnağme :X

xemrexxx sbt yle sevinen tns yle hüzne boğulan taraf oldu fazla söze gerek yok ne demişler büyük lokma ye büyük laf söyleme :d :d :d
tahminle atmasyon arasındaki, farkı bir gün anlaman dileğiyle:D

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl maçtan etkilenerek Total de 1 Reyting kabederek 2. Olmuş. Ama dizi maca ragmen AB de 14 Reyting alarak gerçekten büyük bir başarıya imza atmış.

Kuzey Güney de ABde 7 Reyting alarak kanalının yüzünü güldürmüş

gerçekçi yorum ytapan vadiciler var bunların sayısı çoğaLMALI:D

- - - Ekleme - - -

ben yokken hakkımda konuşacak kadar saygısız insanlar vardı dün bazıları öteki taraftan bahsediyodu onları oraya havale ettim:D

muhteşem yüzyıl izledim yine muhteşem bölümdü 2.sırada yer almış ama 73.bölümün 70.bölümü zirvede asla inmedi çok büyük başarı zaten şimdide yine çok başarılı

yorumum;
Maç totalde ort. 10.5 reyting almış abde grubunda ort. 11 reyting almış.
muhteşem yüzyıl totalde 10.14 reyting alarak yine çok başarılı gitmiş abde 11 reytingik maça rağmen 14.25 reyting alarak maça fark atmış.
kuzey güney totalde 5.1 reytingle 6. , abde 7.27 reytingle 5.sırada yer almış.
pis yedili totalde 4.43 reytingle 8. , abde 3.38 reytingle 18.sıraya kadar geriledi , dizi geçen sezon ab grubunda bile 6-7li reytinglere ilk 3e girerken şimdi 3 reytinglerle ilk 20ye zor giriyo

sen biliyosan kanıtını istiyorum :D ben emin değiim ama sen çok eminsin

Tek tek her yayınlandığı günün reytinglerine bak, senin ispatlaman daha kolay bir tane geçtiği günü bulman yeterli. :)

Sen A/B'de de geçildi 1 kere diye bir şey söyledin, ya tutarsa diye yapılmış bir yorum sanırım. :):)

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 4. Mesaja Eklendi :)

çok iyi yapmışsın revan şimdi anlamayan arkadaşlar karşılaştırmalı reytinge bakıp belki anlarlar durumuda boşa kürek çekmekzler..

muhteşem totalde bir reyting düşmüş ab grubunda 1 reyting artmış

yani maçın muhteşemden kopardığı reyting sadece 1 reyting.. buna rağmen çok güzel bir bölümdü dün e ab grubunda 1 reytinglik artış var maça rağmen demekki maç olmasa dünkü bölüm total 14 ab 18 reytingle tavan yapardı ..

o açıdan dünden beri muhteşemi karalamaya çalışan arkadaşlara tavsiyem karşılaştırmalı reyting tablosuna bakın birazda mantığınıza başvurun ve muhteşemi tebrik edin, yazdığınız gereksiz mesajlarıda silin:))

ya da bildiğiniz şekilde davranın kına yakmaya devam edin size bir kilo kına benden armağan olsun :))

Kuzey AB maça rağmen artmış maç olmasa 9 reytingi görecekti muhteşem ab süper gerçekten pis gani artık tamamen çökmüş bazıları kuzeyi geçecek falan diyordu hazin son. :D