14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

muhteşem yüzyıl dün gerçekten harika bir bölümdü..

aldığı reytinglerlede bunun böyle olduğunu göstermiş

totalde 11 ab grubunda 15 alarak yine destan yazmış hemde milli maça rağmen..

mili maçtan kimsenin bir beklentisi olmamasına rağmen çekirdek niyetine iyi izlenmiş ikincilikte yer bulmuş kendisine oysa milli maç dediğinde 16 dan aşağı almamalıydı ..

kuzey güney yine çok çok iyi oranlarla her iki grupta üçüncülükte ..

muhteşemi çekemeyen azınlıktaki bir kaç kişiye sonuçlar rögar kapağı olmuş :))

Bileydim twitter'dan alıntı yapardım yaahu.Senlik bi olay yok hacım takma kafana ok! Hem bozma morelini hem bugun yarın reytngi artar yine yorumlarinla şenlendirirsin ortaliği.:X

Muhteşem Yüzyıl düşmüş mü yahu ben farklı bir listeye bakıyorum galiba. Düşme göremedim ben. :S Total 10, a/b 14 almış. Önceden kaç alıyordu ki. :D

muhteşemin totali zaten 10 ila 12 arasıdır .. yani bu durumda maç 40 reyting alsada muhteşemin düştüğünüü değil maçın çok izlendiğini gösterir muhteşem ab grubunda hatta dahada artmış geçen haftaya göre sonuçta değerlendirmelerinizde birazda mantık bulunsa ne güzel olurdu :))

Muhteşem Yüzyıl düşmüş mü yahu ben farklı bir listeye bakıyorum galiba. Düşme göremedim ben. :S Total 10, a/b 14 almış. Önceden kaç alıyordu ki. :D

Yok @beyazsoy "Muhteşem tepik yedi" diye. Aldiği oranlar aynı sadece 1 puan eksik.@beyazsoya atıfta bulundum.

evet muhteşem tepik yedi moralim çok bozuk :))))))) muhtemelen twittırda da ilk yarıdaki son 20 dakkikaya bakarak anlık yorumlanmıştır takma kafana :))))

Hazırlık maçı değil de eleme maçları veya Avrupa ligi maçlarından birisi oynansaydı Çakma Yüzyılı fena parçalarlardı ha.
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]TURKIYE- DANIMARKA (2.DEVRE)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]14.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]22:05:38[/TD]
[TD="align: center"]22:53:01[/TD]
[TD="align: center"]11,03[/TD]
[TD="align: center"]26,83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]14.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:51:24[/TD]
[TD="align: center"]23:22:44[/TD]
[TD="align: center"]10,14[/TD]
[TD="align: center"]25,11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hazırlık maçına bile geçilmiş:d

muhteşem totalde 1 reyting düşmüşab de aynı gene maç hazırlık maçına göre gereğinden fazla izlenmiş
kzuey ve pis gani kendi aralarında kapışmışlar gene
:D

çd senin yaptığın gibi 10 yorumum değilde iki yorumum birbirinin aynısının tıpkısı olsa üç gün foruma utancımdan giremezdim :))

yorumlarına biraz çeşitlilik kat :)

Muhteşem Yüzyıl Başarısını Açıklıyorum 73 Bölüm 71 Total 72 kez ab de zırvede yer almıs :)

perfect 😉

bu ne yahu resmi olmayan gayri resmi de olmayan milli maç muhteşemi muhteşemlemiş.... bir de resmi olsaydı allah muhafaza sülüman la hürrem ağlama duvarına dönerdi.... demekki muhteşemiab ayakta tutuyor.... yoksa onlarda olmasa artık....totalide bu ab olmasa daha düşük çıkacak...... neyse destere usulü yorum oldu ama idare edin... dün biraz da hürrem-beren savaşı izleyelim diye yazdım arkadaşlar yine lafı çevirdiler ...korkaklığa getirdiler... ama dünkü reytinglerden sonra gördümki hürremin berenle bile savaşacak gücü yok.. ilk rüzgarda fosssssss..... demekki berenin işini bitirmek polata nasip olacak.....

beren in günü perşembe arkadaşım anlayın artık :D ayrıca muhteşem daha 2. ya da3. kez geçildi o kadar da önnemli değil

bu ne yahu resmi olmayan gayri resmi de olmayan milli maç muhteşemi muhteşemlemiş.... bir de resmi olsaydı allah muhafaza sülüman la hürrem ağlama duvarına dönerdi.... demekki muhteşemiab ayakta tutuyor.... yoksa onlarda olmasa artık....totalide bu ab olmasa daha düşük çıkacak...... neyse destere usulü yorum oldu ama idare edin... dün biraz da hürrem-beren savaşı izleyelim diye yazdım arkadaşlar yine lafı çevirdiler ...korkaklığa getirdiler... ama dünkü reytinglerden sonra gördümki hürremin berenle bile savaşacak gücü yok.. ilk rüzgarda fosssssss..... demekki berenin işini bitirmek polata nasip olacak.....

Su yüzeyinde çırpınan Palamutlar şaşırdı
Batı Karadeniz'de 7 mil açıkta su üzerinde çırpınan yüzlerce palamut görenleri hayrete düşürdü.

hurremın bı yere kactıgı yok her çarsamba pataklıyor :)))