14 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Aha beyaz alıntı yapmış beyaz abi çok korktum yapma lütfen. :D

karadayı anlıklarda 10u geçti maç da geçsin ondan sonra konuşalım sallamak lafını kullanmzsan sevinirim tns sonuçları oratsda ikisinde de hüsran yaşadı atv

hüsran mı biüde normal farklar vardı sbt ve tns arasında sadece karadayının absi baya yüksekti

pazartesi karadayının yeni bölümü sırasında atv 5 kez star 3 kez 1. olmuş anlıklarda
dün biü nün yeni bölümünde 5 kez atv 5 kez kanal d hgeçmiş ama tns de o ses ve kanal d önde:D

aga korkma kurtlukta korkma sonun başlangıcıdır ( ünlü kurtlar vadisi atasözü :)))))))

adama bak vadici resmen ben bunu bilmiyodum süpermiş he kurtlukta korkmak sonun başlangıcıdır süpermiş :D

- - - Ekleme - - -

aga korkma kurtlukta korkma sonun başlangıcıdır ( ünlü kurtlar vadisi atasözü :)))))))

adama bak vadici resmen ben bunu bilmiyodum süpermiş he kurtlukta korkmak sonun başlangıcıdır süpermiş :D

- - - Ekleme - - -

bende bilmiyordum senden ögrendim şimdi :))))