14 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Saat kaçta yayınlanıyor.Ben sanal ortamda ismini yada haberini duymadım .Sen düşün yahu Nuri bile geldi 9 reyting aldı
Nuri çok güzel bir komedi dizisiydi. Ama çabuk bozdu. Sultan total dizisi. Ve genellikle sosyal medyada AB dizilerinin adı duyulur

Moderatörün son düzenlenenleri:
tnt kim tnt adı duyulmamış buraya kadar indiyse para için dicek söz yok. prestij diye bişey vardır vadide kalmadı artık o 2 milyon az alıp atvde kalabilirlerdi

Show Star Kanal D Atv bu 4 büyük kanal eşek yükü vadiye para verdiler mi?Verdiler daha ne kanal adı duyulmamış diyorsun:D

tnt kim tnt adı duyulmamış buraya kadar indiyse para için dicek söz yok. prestij diye bişey vardır vadide kalmadı artık o 2 milyon az alıp atvde kalabilirlerdi

2 milyon az alıp diyon vadi bakışmalarla geçmiyo bunun aksiyon sahnesi var çatışma sahnesi var kostümler var onlarca yüzlerce oyuncu figüran meksan helikopterler silahlar arabalar varda var babam mı verecek o parayı kim verecek ırakta çekim yaptı bu ekip kuzey ırakta

2 milyon az alıp diyon vadi bakışmalarla geçmiyo bunun aksiyon sahnesi var çatışma sahnesi var kostümler var onlarca yüzlerce oyuncu figüran meksan helikopterler silahlar arabalar varda var babam mı verecek o parayı kim verecek ırakta çekim yaptı bu ekip kuzey ırakta

parayı aldınız mı almadınız mı onu söyle

12yi geçeceğimiz için çok rahatım. orda sezon finali yazıyor bilmem farkındamısın :D
fatmagül boş günlerde fark atmayı sevmiyor vadi olsaydı haftaya 10-20 atardı merak etme

final ne demek biliyon mu bitiyo yani şimdi bile 10 alacaksa ölsün :D bizim finalimiz 20 yi geçeceği için rahatım ben önceden olduğu gibi

şu anda nerde ona bakıcaksın o zaman vadinin iyi zamanlarıydı sonradan battı. vercek olsalar yine verirlerdi merak etme parayı.

Nasıl battı 8 reyting az mı? sevdiğiniz dizinin reytingi 4 oldu mu süper ama vadinin reytingi 8 oldu mu kötü ve reytingide 8 değildir .1 bölümle reytinglere bakınmaz

tnt hakikaten berbat arka sıradakiler 3 gün snra final fragmana bakıyom verirler diye ama bakıyom sabahtan beri tnt açık ama hala vermediler

final ne demek biliyon mu bitiyo yani şimdi bile 10 alacaksa ölsün :D bizim finalimiz 20 yi geçeceği için rahatım ben önceden olduğu gibi

şimdi nerde :D

- - - Ekleme - - -

Vadiyi sevmeyenlerin fatmagül hayranı olması ne komik ama :D sosyal medyada yerden yere vurulan diziyi gelip burda yere göğe sığdıramıyorlar birde Vadiyle kıyaslıyorlar :haha: girin sözlüklere bakın fatmagül hakkında neler yazılmış :D

sizin sayenizde oldu bunlar sözlükler dediğin bi kaç kişinin kurduğu basit şeyler bende kurarım çok zor değil

fatmagulculer biseyi atliyor bu dusuk reytingi fatma gul vadi yokken aliyor. yani dususus cok fena. finali okadar parlak olmayabilir dahada dusecek gibi

Nasıl battı 8 reyting az mı? sevdiğiniz dizinin reytingi 4 oldu mu süper ama vadinin reytingi 8 oldu mu kötü ve reytingide 8 değildir .1 bölümle reytinglere bakınmaz

8 reyting iyi bi rakam burda o kadar şişiriyosunuz o kadar abartıyosunuz 40larda alacaz falan o yüzden dalga geçiliyor. kimse anasından vadi düşmanı doğmuyor

şimdi nerde :D

- - - Ekleme - - -

sizin sayenizde oldu bunlar sözlükler dediğin bi kaç kişinin kurduğu basit şeyler bende kurarım çok zor değil

kur o zaman kur görelim radyoda açıyodun sen :d :d

- - - Ekleme - - -

8 reyting iyi bi rakam burda o kadar şişiriyosunuz o kadar abartıyosunuz 40larda alacaz falan o yüzden dalga geçiliyor. kimse anasından vadi düşmanı doğmuyor

genel olarak bu sezon ortalaması vadinin 10-11 rahat ol tnt de hemde :D

fatmagulculer biseyi atliyor bu dusuk reytingi fatma gul vadi yokken aliyor. yani dususus cok fena. finali okadar parlak olmayabilir dahada dusecek gibi

fatmagül vadi yokken düşüyor yada çok yükselmiyor. vadicilerin yarısı maça gitmiş kalanı suskunlara gitmiş bazılarıda izlememiş durum normal