14 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

kanal d de olsa 15 diyonda bi 10 alsa ozmnda showda olsa 15 i geçerdik orası bizim yuvamız diyonuz

vadinin düşmesinin sebebi kanal değil izleyicilerini kaybedişinin nedeni bıkkınlık vermesi... atv dede çok büyük düşüşler yaşadı kanalla alakalı değil ..

fatmagül de ilk yıl kanal d de ikinci yıl tnt de yayınlansa yine bugünkü oranları alırdı.. yeni dizilerin büyük kanallarda başlaması diziler için bir şans ama tutan dizi hangi kanala geçerse geçsin izleyiciler bırakmaz .. vadi bu sene kanal d dede olsa aynı oranları alacaktı ..
Fatmagül Tntde gelecek 10 reyting mi alacak :D.Vadinin düşmesinin sebebi kanal örnek ben verirsem Vadiyi fragmanı tek gün tnt kanalında göremedim neden mi hiç bakmadığım için.Şimdi sen gelirsen kanal etkisiz dersen bende güldürme derim .Düşün Sultan bile 8 reyting alıyor

dalga mı geçiyon tnt denen kanal ne reklam yapabiliyo ne fragman yayınlayabiliyo ne reklam ayarlayabiliyo bazı kesimlerde yok falan final ses sorunları olmuştu bi ara 30 dk ses yoktu 2 kez oldu bu neler neler
polatın vurulduğu 14 ü geçtiğimiz bölüm atv de olsa 20 yi zorlardık kanal d de olsa 20 yi geçerdik mamoş la bile atv de 18 almıştık zor değil
kanal çok önemlidir kanal d demek artı 4-5 reyting demek
fatmagül tnt de olsa şu haliyle en fazka 4-5 alır

bilader parayı basmadı mı gitmicektiniz o zaman yok öyle parayı al sonra bahane bul

kanal d de olsa 15 diyonda bi 10 alsa ozmnda showda olsa 15 i geçerdik orası bizim yuvamız diyonuz

sen bizim show tv deki reytinglerimize bak bakalım :D
show bizim yuvamız ama adamlarda para yok herşeyi satıyolar yoksa showda feriştahı gelse geçiyoduk :D

alamaz haftaya görüşürüz o 2 hafta önceydi şimdi 14 hayal her hafta düşüyo :D
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #DEDEDE, colspan: 8"]07.06.2012 SBT TOP100 TUM KISILER[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SIRA[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]PROGRAM ADI[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]KANAL[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]BASLANGIÇ[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]BITIS[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SÜRE[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]AMR%[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SHR[/TH]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:00:36[/TD]
[TD]23:15:55[/TD]
[TD]01:34:04[/TD]
[TD]10,95[/TD]
[TD]28,91[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU - SEZON FINALI[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:47:48[/TD]
[TD]23:14:16[/TD]
[TD]01:42:12[/TD]
[TD]8,64[/TD]
[TD]23,22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şimdi reytingler yalan masalına başlıcak beni izleyin

dalga mı geçiyon tnt denen kanal ne reklam yapabiliyo ne fragman yayınlayabiliyo ne reklam ayarlayabiliyo bazı kesimlerde yok falan final ses sorunları olmuştu bi ara 30 dk ses yoktu 2 kez oldu bu neler neler
polatın vurulduğu 14 ü geçtiğimiz bölüm atv de olsa 20 yi zorlardık kanal d de olsa 20 yi geçerdik mamoş la bile atv de 18 almıştık zor değil
kanal çok önemlidir kanal d demek artı 4-5 reyting demek
fatmagül tnt de olsa şu haliyle en fazka 4-5 alır

tutan bir dizinin reklama ihtiyacı yoktur takas diziyi takip etmek isteyen her şartta takip eder mesela sen tnt berbattı şöyleydi böyleydi diyorsun diziden vazgeçtinmi ??? tabiki hayır .. demekki izlemek isteyen izler bahaneler üretmez ..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #DEDEDE, colspan: 8"]07.06.2012 SBT TOP100 TUM KISILER[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SIRA[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]PROGRAM ADI[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]KANAL[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]BASLANGIÇ[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]BITIS[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SÜRE[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]AMR%[/TH]
[TH="bgcolor: #DEDEDE"]SHR[/TH]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:00:36[/TD]
[TD]23:15:55[/TD]
[TD]01:34:04[/TD]
[TD]10,95[/TD]
[TD]28,91[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU - SEZON FINALI[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:47:48[/TD]
[TD]23:14:16[/TD]
[TD]01:42:12[/TD]
[TD]8,64[/TD]
[TD]23,22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şimdi reytingler yalan masalına başlıcak beni izleyin

hiç değilse finalimiz 9-10 larda değil rahatım ben sen rahatmısın :D

Fatmagül Tntde gelecek 10 reyting mi alacak :D.Vadinin düşmesinin sebebi kanal örnek ben verirsem Vadiyi fragmanı tek gün tnt kanalında göremedim neden mi hiç bakmadığım için.Şimdi sen gelirsen kanal etkisiz dersen bende güldürme derim .Düşün Sultan bile 8 reyting alıyor
Bak bu yorumun taraflı oldu. İzlemediğin diziyi aşağıladın. Sultan kötü dizimi ki 8 reytingi haketmesin? :T:

tutan bir dizinin reklama ihtiyacı yoktur takas diziyi takip etmek isteyen her şartta takip eder mesela sen tnt berbattı şöyleydi böyleydi diyorsun diziden vazgeçtinmi ??? tabiki hayır .. demekki izlemek isteyen izler bahaneler üretmez ..
ben vazgeçmem başkası geçer herkes benim gibi fanatik değil tnt yoksa izlemez kanal d her türlü reklamı yapıyo ilk tercih orası zaten

ben vadinin fragmanını 1 sezon boyunca tnt de en fazla 3 kez görmüşümdür ama kanal d de fatmagülün fragmanını onlarca kez gördüm fark burda işte reklam 0 herşey 0 tnt 0

Yapma aga ya. Final mi 9-10 aldı? Final daha gelecek hafta

gözünü sevim finalden 1 hafta önce maden süper dizi finali uçması lazım vadi finali 20 yi banko geçecek mesela

- - - Ekleme - - -

her yıl transfer olsa babamda kazanır. adam gibi bi yıl durun sonra konuş :D tnt parayı bastıysa sorun yok şikayet etmiceksin

vadi farkı işte o her kanal istemiş çünkü büyük dizi