Tamam tamamtamam revan bak kalbini kıracam dalga gecme :chargrined:
Tamam tamamtamam revan bak kalbini kıracam dalga gecme :chargrined:
yok polat ilk bölüm uyku hapı alıp uyusun 9 sezon rüya görsün
Kısacası Sihirli Annemdeki gibi zaman geriye aksın.emre5757 tnt de ilk 20 ye hayatta giremezdi umut tan devam etse ilk 500 bile giremezdi
- - - Ekleme - - -
tamam çakır ölmesin memati diye biride yokmuş zaten hayal hepsi
forumda ztn en iyi arkadasımsın bide seni kaybetmiyim
Tamam tamam
Dizi için arkadaş mı kaybedilir ya? Yok artık. Boşver. Çok Sağol beni en iyi arkadaş gördüğün için Zaten Arka Sıradakiler süper ötesi diziydi. Umut başlayınca izlemedim. Eski havası yoktuforumda ztn en iyi arkadasımsın bide seni kaybetmiyim
PanaFilm bunu yaparsa sövenlerden ilk ben olurum ama yapmaz .Arka Sıradakilerde ilk 2 sezon süper ötesi dizidi ama onlarda senaryoyu bozdular Sihirli Annemden farkları kalmadı
Yapmazda yinede cevap atmak istedimaga öyle bişey olabilir mi ya
Takas Lale Devri ve Yer Gös Aşk birleşti ya, şimdi Fatmagülle Vadi birleşsin nasıl olur?aga öyle bişey olabilir mi ya
Yapmazda yinede cevap atmak istedim
Takas Lale Devri ve Yer Gös Aşk birleşti ya, şimdi Fatmagülle Vadi birleşsin nasıl olur?
Takas Lale Devri ve Yer Gös Aşk birleşti ya, şimdi Fatmagülle Vadi birleşsin nasıl olur?
Ya da Kurt-u Memnu, Aşk-ı VadiO zaman Vadinin Suçu Ne Fatmagül Pusu diye değiştirirler
fatmagulculer biseyi atliyor bu dusuk reytingi fatma gul vadi yokken aliyor. yani dususus cok fena. finali okadar parlak olmayabilir dahada dusecek gibi
ne alaka beyazsoy vadiciler olsada olmsada fatmagülü etkilemez fatmagülü yaz sıcağı etkiler ama her proğramı etk,lediği için fatmagül her zaman iki kat rakibine fark atar..
tnt hakikaten berbat arka sıradakiler 3 gün snra final fragmana bakıyom verirler diye ama bakıyom sabahtan beri tnt açık ama hala vermediler
tnt hakikaten berbat arka sıradakiler 3 gün snra final fragmana bakıyom verirler diye ama bakıyom sabahtan beri tnt açık ama hala vermediler
fatmagül sıcaklardan etkilenirmiydi ya kadınlar dışarı mı çıkmış napmış
tnt nin berbat oluşu kalitesiz proğramlara imza atması yoksa vadiyi etkilemez tnt..... vadiyi bıkkınlar grubu terketti geriye kalanlar senaryonun kalitesine bakmıyor artık ne olsa izlerizciler ..
- - - Ekleme - - -
tnt nin berbat oluşu kalitesiz proğramlara imza atması yoksa vadiyi etkilemez tnt..... vadiyi bıkkınlar grubu terketti geriye kalanlar senaryonun kalitesine bakmıyor artık ne olsa izlerizciler ..
destere yeminle bir şey anlamadımtnt nin berbat oluşu kalitesiz proğramlara imza atması yoksa vadiyi etkilemez tnt..... vadiyi bıkkınlar grubu terketti geriye kalanlar senaryonun kalitesine bakmıyor artık ne olsa izlerizciler ..
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
selam saldım o yare yarim oldu teyyare 😀d
destere yeminle bir şey anlamadım
ne alaka beyazsoy vadiciler olsada olmsada fatmagülü etkilemez fatmagülü yaz sıcağı etkiler ama her proğramı etk,lediği için fatmagül her zaman iki kat rakibine fark atar..
hava sıcakta oyle boyle sıcak degıl. evde vantılator var kımse dısarda degıldır. mıllet fatmagulden sıkılmıs olma ıhtımalı var. gereksız uzatmıs olabılırler. bu fınale negatıf etkıler askı memnu 25 reytıng almıstı bu yarısı kadar alırsa basarı )))))
:mmm: haklı. Bir bizim gibi sap sap oturup izleyenler reyting getiriyor :numbness:millet tatilde beyazsoy millet geziyor tozuyor kırıştırıp sevişiyor insanlar yaz bunalımında) oğlanlarda zaten fatmagül izlemiyormuş eee noldu işte azaldı haliyle ))))