14 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

vadı yayınlanırken aynı zamanda askı memnuda yayınlanıyordu o yuzden sıkakaklar bos olmasın :))))))

eminmisin o kalabalık ne :D

- - - Ekleme - - -

ee bunlara ne diyeceksiniz parti kursa tek başına iktidar olacak adam siz neyin derdindesiniz beren meren hikaye polat dedin mi ortalık toz duman olur rahat olun :D

eminmisin o kalabalık ne :D

- - - Ekleme - - -

ee bunlara ne diyeceksiniz parti kursa tek başına iktidar olacak adam siz neyin derdindesiniz beren meren hikaye polat dedin mi ortalık toz duman olur rahat olun :D

parti kursalar yüzde 6 oy alırlar beren parti kursa yüzde 15 oy alır reytinglerle sabittir durum :)))

kanal d nin haberi mutlaka izleyin

Bi de Kanal D Vadi dusmani diyordunuz :J Bu arada bu video da bi bakın Kurtlar Vadisi Rusyada yayınlanıyor ama asıl dikkat çeken fragman logosu. Gecen seneki atv'ninkind benziyor. Hangisi çalıntı acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=1QdGxlxqhjc&feature=youtube_gdata_player

Moderatörün son düzenlenenleri:
bunlar fotomontaj revan inanma polatı karşılamaya gelenlerin sayısı 10 u geçmez :))

vadi gelmiş geçmiş en büyük dizi bu çok açık polat alemdar karakteride en büyük fenomendir.

- - - Ekleme - - -

Bi de Kanal D Vadi dusmani diyordunuz :J Bu arada bu video da bi bakın Kurtlar Vadisi Rusyada yayınlanıyor ama asıl dikkat çeken fragman logosu. Gecen seneki atv'ninkind benziyor. Hangisi çalıntı acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=1QdGxlxqhjc&feature=youtube_gdata_player

aga o zaman stardaydı yani doğan grubunun tabi yaparlar haberini kanal d yi bilmiyoz mu revan

vadi gelmiş geçmiş en büyük dizi bu çok açık polat alemdar karakteride en büyük fenomendir.

- - - Ekleme - - -

aga o zaman stardaydı yani doğan grubunun tabi yaparlar haberini kanal d yi bilmiyoz mu revan

bizde diyoruz aynısını gelmiş ve geçmiş yani artık bitmiştir bundan sonrası yok zamanında fenomenmiş şimdi nevofam :)))

şu kalabalık herşeyi anlatıyo bide makedonya burası türkiye de olsa düşünemiyorum bile ak parti yi geçer kalabalık :D

şu kalabalık herşeyi anlatıyo bide makedonya burası türkiye de olsa düşünemiyorum bile ak parti yi geçer kalabalık :D

makedonya gibi yerlerde elveda rumelide efsaneydi.. o tarz ismi ve cismi ufak memleketlere türkiyeden bir kasa hıyar gönder 50 bin kişi karşılar :))))

makedonya gibi yerlerde elveda rumelide efsaneydi.. o tarz ismi ve cismi ufak memleketlere türkiyeden bir kasa hıyar gönder 50 bin kişi karşılar :))))

burası türkiye

rahat ol sen adam her yerde kral

- - - Ekleme - - -

4x851.jpg

- - - Ekleme - - -

VAN da POLAT ALEMDAR izdihamı
http://www.trabzondanhaber.net/6168-haber-vanda-polat-alemdar-izdihami.aspx

Moderatörün son düzenlenenleri:
1 saattir yazacak cevap düşünüyosunuz yav arkadaş bu dizi çok büyük abd meclisinde tartışılacak kadar büyük neden bişeyler bulmaya çalışıp neden küçümsemeye çalışıyosunuz ki ben onu anlamıyorum fatmgül dediğin dizi yarın öbür gün biter hepsi gelip geçer unutulur ama vadi hep var ve unutulmaz bunu anlayın artık.

- - - Ekleme - - -

kesin 23 nisan törenidir :)))

ayrıca sen neye 23 nisan töreni dedin o cenaze haberin olsun.

- - - Ekleme - - -

[h=1]Alanya'da 'Memati' İzdihamı[/h]http://www.sondakika.com/haber-alanya-da-memati-izdihami-3556775/

1 saattir yazacak cevap düşünüyosunuz yav arkadaş bu dizi çok büyük abd meclisinde tartışılacak kadar büyük neden bişeyler bulmaya çalışıp neden küçümsemeye çalışıyosunuz ki ben onu anlamıyorum fatmgül dediğin dizi yarın öbür gün biter hepsi gelip geçer unutulur ama vadi hep var ve unutulmaz bunu anlayın artık.

- - - Ekleme - - -

ayrıca sen neye 23 nisan töreni dedin o cenaze haberin olsun.

ikinci resimden bahsediyorum takas :)) cenazede polat millete gülücükler dağıtıp el sallamıyordur sanırım ...:)

yeter mi bu kadar yok derseniz daha çok şey var efsaneyle ilgili

- - - Ekleme - - -

ikinci resimden bahsediyorum takas :)) cenazede polat millete gülücükler dağıtıp el sallamıyordur sanırım ...:)

orası makedonya vadi ekibi ziyarete gitmişler

efsane 8 reytingle sezon finali yaptı yani boşuna çabalama reytinglerle herşey ortada :))

9.sezonundaki sezon finali 8.64 tnt gibi bi kanalda
2.sezonunda kanal d de final yapacak dizi 9 helal valla :D
vadinin 2.sezonunun sezon finali rakamları
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20,40[/TD]
[TD]54,10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]BIR ISTANBUL MASALI [NET] [/TD]
[TD]ATV [/TD]
[TD]11,20[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]10,50[/TD]
[TD]28,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

9.sezonundaki sezon finali 8.64 tnt gibi bi kanalda
2.sezonunda kanal d de final yapacak dizi 9 helal valla :D
vadinin 2.sezonunun sezon finali rakamları
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20,40[/TD]
[TD]54,10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]BIR ISTANBUL MASALI [NET][/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]11,20[/TD]
[TD]27,20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (OZET) [NET][/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]10,50[/TD]
[TD]28,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

o rakamlar agb ye ait şikeyle oluşturulmuş rakamlar olabilir agb neden yasaklandı :)))))

ben o rakamlara inanıyosan adam değilim 20 değil 30 dur o sokakları boşalttığımız yıllardı 20 hikaye banko 30 bence çakırın öldüğü bölümde 35 falan almışızdır çok rahat