finali 10 alamayacak nerdeyse:haha:
evet geçen haftaki vadinin sezon finalinde aldığı muhteşem 8 reytinge ulaşamayacak gelde gülme
finali 10 alamayacak nerdeyse:haha:
Finaliyle en az 14 alır. Hem Yaz geldi çok sıcak ondan izlenmiyordur. Hem kazanacağı paranı kazandı. Oranlar umurunda değil
Finaliyle en az 14 alır. Hem Yaz geldi çok sıcak ondan izlenmiyordur. Hem kazanacağı paranı kazandı. Oranlar umurunda değil
evet geçen haftaki vadinin sezon finalinde aldığı muhteşem 8 reytinge ulaşamayacak gelde gülme)))))))))))
biz hiç değilse finali 10 la yapmadıkvadi finali bu reytingleri almaz rahat ol polat ölse 30 alır
evet geçen haftaki vadinin sezon finalinde aldığı muhteşem 8 reytinge ulaşamayacak gelde gülme)))))))))))
geçen haftaki neydi final değilmiydi))))))))))))
4 çarpı 4 vadi sekiz reytingle şanına yakışır bir final yaptı))))
geçerdiKanal çok etkili faktör.Sana tek sorum olacak FSN tnt kanalında başlasadı yada final yapmayıp Tnt kanalına geçsedi sence 5 reyting alırmıdı?
Alacak görürsen bak bu yorumu unutma. Hem bitiyor zaten bari hiç olmazsa İnşallah Finali yüksel alır demiyorsun .qu. Sarıl Fatmagüle, Sev onu takas, bari Finalde nefret etme :168:rüyanda görürsün 14 ü
sezon finali ydi ama fgsn finalde 14 alıcak şuan düşük ama haftya yükselir
- - - Ekleme - - -
geçerdi
sezon finali ydi ama fgsn finalde 14 alıcak şuan düşük ama haftya yükselir
- - - Ekleme - - -
geçerdi
Alacak görürsen bak bu yorumu unutma. Hem bitiyor zaten bari hiç olmazsa İnşallah Finali yüksel alır demiyorsun .qu. Sarıl Fatmagüle, Sev onu takas, bari Finalde nefret etme :168:
Kanal çok etkili faktör.Sana tek sorum olacak FSN tnt kanalında başlasadı yada final yapmayıp Tnt kanalına geçsedi sence 5 reyting alırmıdı?
aynen vadi kanal d de olsa banko 15 üstüGeçermidi güldürme .Kanal D gibi en düşük yapımın 6 reyting aldığı bir kanalda 9-10 reyting alıyorsa ve daha 2.sezonusa ben buna gülerim yani senin yorumuna
Geçermidi güldürme .Kanal D gibi en düşük yapımın 6 reyting aldığı bir kanalda 9-10 reyting alıyorsa ve daha 2.sezonusa ben buna gülerim yani senin yorumuna
bu ne la reytinge bak:haha::haha:
final öncesi 10 u göremeyecek nerdeyse gülüyorum sadece
vadinin düşmesinin sebebi kanal değil izleyicilerini kaybedişinin nedeni bıkkınlık vermesi... atv dede çok büyük düşüşler yaşadı kanalla alakalı değil ..
fatmagül de ilk yıl kanal d de ikinci yıl tnt de yayınlansa yine bugünkü oranları alırdı.. yeni dizilerin büyük kanallarda başlaması diziler için bir şans ama tutan dizi hangi kanala geçerse geçsin izleyiciler bırakmaz .. vadi bu sene kanal d dede olsa aynı oranları alacaktı ..
Allah aşkına 2 hafta önce 12 aldı. Final 14 almaz mı?ne sevmesi benim böyle dizilerle işim olmaz 14 falanda alamaz
Kanal çok etkili faktör.Sana tek sorum olacak FSN tnt kanalında başlasadı yada final yapmayıp Tnt kanalına geçsedi sence 5 reyting alırmıdı?
sezon finalinde 9 almıyoruz en azından takas)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?