14 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

fatmagül yine ortalığı dağıtmış perşembe rakipsiz buldozer gibi geçiyor en yakın rakibine fark atmış dörde katlamış rakiplerini bravo fatmagüle ...

- - - Ekleme - - -

fatmagül süperdi.. çok güzeldi, ece yörenç ve melek gençoğlu sanaristleri flashback'İ iyi kullanıyolar gerçekten, ayrı bi estetik haz katıyo diziye :) haftaya süper bi FİNAL bölümü olacak çok heycanlı olacak!!

bu arada genel itibariyle dizilerde düşüş var zaten demiştim böyle olacak diye ,yarin 10'larda yada 9 larda bi rakam alabilir..

geriye dönüşler harikaydı muhteşemdi ..

- - - Ekleme - - -

1 dakka ispanya gol atti

- - - Ekleme - - -

1 dakka ispanya gol atti
fatmagülün aldığı oranları gördüğün için dakkaların sonu gelmez maça devam et derim :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
abii bu neddir yaa yok şu kız dizisi yok şunu kızlar izlemez yok erkek bunu izlerse tühhh suratınna!!! artık şu lafları geçelim cidden çok baydı ve cok anlamsız oldu bide saçma..

abii bu neddir yaa yok şu kız dizisi yok şunu kızlar izlemez yok erkek bunu izlerse tühhh suratınna!!! artık şu lafları geçelim cidden çok baydı ve cok anlamsız oldu bide saçma..

arkadaşlar mağlubiyetlerine kılıf arıyorlar pekde sorun etmemek lazım:)) ağır yenilgilerde bozulan bünye denge sağlamak için çeşitli savunma yöntemleri geliştirir bu açıdan hak veriyorum arkadaşlara...:)))

arkadaşlar mağlubiyetlerine kılıf arıyorlar pekde sorun etmemek lazım:)) ağır yenilgilerde bozulan bünye denge sağlamak için çeşitli savunma yöntemleri geliştirir bu açıdan hak veriyorum arkadaşlara...:)))

evet eksik taraflarını başka şeylerle doldurmak istiyolar onu anlıyorumda artık başka şeyler bulsunlar abi , şu klişe lafları gördüğüm an bana geliyolar sabrım kalmadı :)

Herşey reyting değildir öyle olsa Suskunların yapımcısı ve kanalı bu reytinglerle fena olmasada bitirirdi .Bana göre Suskunlar FSN daha çok kazandırıyordur hem yapımcıya hemde kanala

bu ne la reytinge bak :d :d :d :d :haha::haha:
final öncesi 10 u göremeyecek nerdeyse gülüyorum sadece :d

yazın oranlar düşer maçlar da var dizilerin reytingi normal kendi dizleri muhtşem dedikleri ezon finali ile 2. olan diziciler konuşmasın bence:D