Kumanda benden gitti.aha film asil simdi basladi
Kumanda benden gitti.aha film asil simdi basladi
napacakalr mecbur 300 bölüm olmuş ee dizinin konusu totalik rakibi reyting kurdu acun onlar da en büyük total kozunu kullanacak birinin hayatı tehlikeye girecek mecburEvet nolursa olsun hiçbir dizi yıkamadı Arka Sokaklar'ı ama artık gözden düştü. Önceden olmasa da şimdi boşluk dizisi olmaya başladı. Ayrıca bugün Mesut'a bir şey oluyormuş yine. Reytingler fırlarsa ondandır.
Her bölüm de birine bir şey olmaz ki arkadaş. Zaten halk artık yemiyor vurulma numaralarını. Bence bu sezon Arka Sokaklar'ın son sezonu olabilir.napacakalr mecbur 300 bölüm olmuş ee dizinin konusu totalik rakibi reyting kurdu acun onlar da en büyük total kozunu kullanacak birinin hayatı tehlikeye girecek mecbur
Fatih Harbiye Acun'a resmen kafa tutuyor helal olsun. Bu arada kimse Arka Sokaklar'a pt1 dizisi demesin. Aldığı 4 reytingten anlaşılıyor ki tam bir boşluk dizisi. Yani pt2'ye atılmalı.
o ka başarılı gitmişler bence de yeterlidir ama günlük dizi olarak da devam edebilri bu reytinleHer bölüm de birine bir şey olmaz ki arkadaş. Zaten halk artık yemiyor vurulma numaralarını. Bence bu sezon Arka Sokaklar'ın son sezonu olabilir.
Ben hep diyorum zaten. Pt1'de yayınlanacak bir dizi değil artık as.Geçen hafta dediğimde herkes karşı çıkmıştı. Ama görünen köy klavuz istemez.
Evet mantıklı olabilir o. Günlük tekrarları da iyi gidiyor zaten.o ka başarılı gitmişler bence de yeterlidir ama günlük dizi olarak da devam edebilri bu reytinle
Ben hep diyorum zaten. Pt1'de yayınlanacak bir dizi değil artık as.
pt-2 de as seyiricisi yoktu benceBen hep diyorum zaten. Pt1'de yayınlanacak bir dizi değil artık as.
Evet mantıklı olabilir o. Günlük tekrarları da iyi gidiyor zaten.
As seyircisi mi kaldı artık ya Bence alışkanlıktan izleniyor ve rakibi olmadığında insanlar göz atıyor işte. Pt2'de daha iyi gider o yüzden.pt-2 de as seyiricisi yoktu bence
as seyriccisi genelde aileler ve çocuklar o saatte işi zor rıza bab bezhat ç. ye dönüşmezseAs seyircisi mi kaldı artık ya Bence alışkanlıktan izleniyor ve rakibi olmadığında insanlar göz atıyor işte. Pt2'de daha iyi gider o yüzden.
Rıza Baba'dan her şey beklenir. O olmasa hiç izlenmez zaten Arka Sokaklar.as seyriccisi genelde aileler ve çocuklar o saatte işi zor rıza bab bezhat ç. ye dönüşmezse
Halk seviyor izliyor niye böyle reytingleri düşünüyorsun ki?Rıza Baba'dan her şey beklenir. O olmasa hiç izlenmez zaten Arka Sokaklar.