14 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Dün akşam çok az Eser için Yetenek sizisiniz'e baktım.Eser bir kaç şeyi değiştirmiş ama hala aynı kandırmaca.:)

Reytingler Tahmin ettiğimiz gibi ama biraz daha şaşırtıcı.:)Acun Her iki gruptada zirvede.Geçen seneki oranlara yakın oranlar almaya devam etmiş.Tebrikler yine.:)
Fatih Harbiye çok başarılı gitmiş ve 2 gruptada zirveye en yakın isim olmuş.Total'de 5 reytingi geçmiş ve Ab grubunda 5'e yaklaşarak yerini iyice sağlamlaştırmış.

Arka Sokaklar ise 2 gruptada 3. olmuş ama 2.'ye çak yakın reytingler almış.Dizi için pt2 çanları çalmaya devam ediyor ama bu çanların sesini çok rahat bir şekilde bastırabilcek sevilen karakterleri var.Yine aynı taktikle Acun'u bile zirveden indirebilir.:)

Atv ve Show tv filmleriyle ortalama reyting almış ve kanallarını idare etmişler.
Milyoner ise Sezon başladığından beri beklenenin altında gitti.Dün akşamki bölümüde zirveye çok uzak.

Görüş günü kadınları 2. bölümünün tekrarı ile ab grubunda 10. total grubunda ise 15. olmuş.Dizi tekrarlarında gösterdiği performansı Pazartesi 3. bölümü yaynlandığındada gösterirse çok iyi olur.
Medcezir ve İntikam ise tekrarları ile Görüş günü kadınlarının alt sıralarında yer alsalarda başarılı olmuşlar.

3+1 ise yeni sezona iyi bir başlangıç yapmış.
Magazin'de ise Magazin D açık ara en çok izlenen Magazin programına olmuş.Magazin 90 ise yeni gününde başarıya çok uzak.:)

bugun totalde 7 geçer mükemmel olacak eser hülya sahnede şov baslıyor

yetenek_11617654905234ca84cdb9d.jpg

şefkat tepeyi bekleyenler sayesinde şt nin özet saatinde aldığı reytingi ve sıralamaya bak :D
10 KUCUK KIYAMET (TKR) SAMANYOLU TV 19:54:11 21:01:26 2,57 9,1 28,27

eser komikte konuşmasında sorun var hep hani hani hani hani diyo
konuşurken ikide bir hani diyenlere gıcık oluyorum :D

Fatih Harbiye , Kıyamet Günü ve Acun iyi gitmiş tebrikler ayrıca bir tebrikte Arka Sokaklara başarısını koruduğu ve kendini bozmadığı için.

Tüm yapımlara tebrikler arka sokaklar abde beklediğimden iyi gitmiş :)

Acun iki grupta da açık ara zirvede yer almış ama düşük oranlarla. Normal çünkü dün sıkıcı bir bölümdü. Bugün artış yaşar.
Fatih Harbiye iki grupta da ikinci sırada yer alarak çok iyi gitmiş ve Arka Sokaklar'ı geçmeyi başararak büyük bir başarı göstermiş.
Arka Sokaklar 2.grupta da 3.sırada yer alarak kötü gitmemiş ama Fatih Harbiye'ye geçilmesi çok kötü dizi adına. Boşluk dizisi olduğunu söylemiştim. Acilen pt2'ye atılmalı.
3+1 fena gitmemiş ama ab'de daha iyi oranlar almasını beklerdim.
Show'daki film kanalını idare etmiş.

arka sokakları bitirecek bir güne koydular. hiç izlemediğim bir dizi. düşeceğini bekliyordum daha şefkat tepe var. arka sokakların şefkat tepeye etki edeceği söyleniyordu ama bence şefkat tepe arka sokaklara etki edecek. haftaya reytinglerde şefkat tepe 7 civarı bir reytingle 1.liği alacaktır. yetenek sizsiniz de oran olarak yakın takip ederek 2.olacaktır.

Haftaya çok önemli bir gün. Şefkat'im yeniden sahalara iniyor. :) 20.30 gibi başlarsa şov yapabilir. :)