yok mu olacak çok güldüm geçen sezon yok mu olmuş ? şefkat tepeyi hep geçti yok olacak değil zirvede olacakkanal fanlarının müthiş rekabeti agalar gerek yok foxta showda sevdiğimiz güzide kanallarımız
daha dur şefkat tepe gelince yokları oynamak yerine yok olacak
Pardon film dicektim tamamNereden çıkardın ki? Biz şakalaşıyoruz.
Film olmasın başlarsa haber versene?Eser icin biraz yetenek sizsiniz izliyim dedim iluzyon yarismacisi ciknca zapldim showda ki diziyi bekliyorum
Valla ben fragmana tav oldum ondan izliyorum su ana kadar sıkıcı gidiyoTamam sağol gördüm seslendirme çok kötü.
Aynen bende. Genelde böyle filmler sıkıcı başlıyor ama....Valla ben fragmana tav oldum ondan izliyorum su ana kadar sıkıcı gidiyo
ezel ve acun varken 15 aldığında da boşluk dizisiydi zaten neyse senaristler iki vurulma sahnesşi koyar fragmana reytingi 7 ye çıkarır yineFatih Harbiye Acun'a resmen kafa tutuyor helal olsun. Bu arada kimse Arka Sokaklar'a pt1 dizisi demesin. Aldığı 4 reytingten anlaşılıyor ki tam bir boşluk dizisi. Yani pt2'ye atılmalı.
aha film asil simdi basladiAynen bende. Genelde böyle filmler sıkıcı başlıyor ama....
Evet nolursa olsun hiçbir dizi yıkamadı Arka Sokaklar'ı ama artık gözden düştü. Önceden olmasa da şimdi boşluk dizisi olmaya başladı. Ayrıca bugün Mesut'a bir şey oluyormuş yine. Reytingler fırlarsa ondandır.ezel ve acun varken 15 aldığında da boşluk dizisiydi zaten neyse senaristler iki vurulma sahnesşi koyar fragmana reytingi 7 ye çıkarır yine