14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
adam objektif

yakup öbgz vadının özetını gecemınce revanın msjlarını begenmeye basladı

Revan sen nasıl kanal d nin herşeyini övüp şişirip abartıyosan kreys te starı öyle yapıyo aynı şey

- - - Ekleme - - -

adam objektif

biri yerime beğenebilir mi

adam objektif

evet geçemedi çünkü kvp sahada tek başınaydı perşembe.. ileride öbgzk geçicek kvp.. o yüzden kafaya takmıyorum sizin gibi..
bu arada ben revanın mesajlarını genelde beğenirim, size karşı filan değil yani bu kadar önemsemeyin kendinizi..objegtif yorumlar tabi beğenilir!

Kendi ağzınla söylemişsin işte çözemedim seni.
Rakipleri çoğaldı, 9'dan 5'e düştü bir güzel tokatlandı. 3 reyting alan diziler Emir'i sarstı, daha ne olsun.

Tokatlandi kelimesi hos degil ve kullanilmamasi gerekir bence. Rakipleri çogaldi için reyting düsüsü yasandi demesi daha dogru olur bence.

AFK yine iki grubtada zirvede ama gecen haftaya göre ciddi bir düsüs yasamis ve bence haftaya zirveyi kaybedecek. Bu dizi nin devam etmesi zaten yanlis bir karardi, Feriha yi öldürüp bitirselerdi bu dizi hafizalarda bir efsane olarak kalabilirdi.

Huzur Sokagi herkesi ters köse yaparak AB de Total den cok az da olsa daha yüksek gelmis ve iki grubtada kil payi zirveyi kacirarak 2. olmus.

Dila Hanim ve Kayip Sehir iki grubtada ortalama bir baslangic yapmislar yani ne iyi nede kötü. Hangisinin zirve yarisinda olacagi önümüzdeki hafta belli olur.

Tokatlandi kelimesi hos degil ve kullanilmamasi gerekir bence. Rakipleri çogaldi için reyting düsüsü yasandi demesi daha dogru olur bence.

Baştan söyleseydin ya o ifade hoş değil diye. Lafı dolandırdın. En azından düşüş yaşadığını söylemişsin.

SBT'nin son Cuma'sında, kesin bir şey söylemek gerekirse, Emir'in Yolu gelecek haftalarda zirveden inecek, belki zirve yarışından kopacak. Sezon boyu kabul edilebilir oranlarla devam edeceğini düşünüyorum, her şeye rağmen.

Kayıp Şehir ve Dila Hanım'ın konularını bilmiyorum. Tahmin ettiğimden daha iyi sonuçlar aldılar. Açıkçası ben her ikisini de ilk 10'unun dışında tutmuştum. Anlaşılan o ki, bu dizilerde Cuma günü başı çekenler listesinde olacaklar. Dila Hanım için 8-9 reytingten bahsediyorsunuz, gelecek hafta. Merak ettim doğrusu, izleyeceğim.

Huzur Sokağı iki haftadır izliyorum, belli başlı ve kesinlikle göze çarpan hatalarının haricinde yine de kendisini bana sevdiren bir dizi. Öncelikle zamanı tamamen yanlış kullanıyorlar. Bu dizide yaşanan olaylar hangi gün, hangi ay gerçekleşiyor? Ramazan ayında geçiyor dizi öyleyse Ağustos 2012. Fakat başrol Bilal ve Feyza'nın okulları açılmış, hadi orası üniversite erken açıldı. Peki ya ilkokul çağındaki çocuğun okulu? Günümüzle eş zamanlı ilerlemiyor, bu çok bariz olarak dizinin akışını olumsuz etkiliyor. Birde, dün akşam ki bölümde kontör durumu vardı ki, dizinin senaristi,yönetmeni,yapımcısı nasıl bunu fark edemiyor anlamıyorum. '20 kontör yüklendi' ifadesi zaman konusuyla çelişiyor. Şükran'ın ayak bileğindeki dövmeyi söylemiyorum bile. Velhasıl dizideki hatalar es geçilecek türden değil. Tüm bunlara rağmen dizinin konusunu iki bölümdür çok iyi ilerliyor. Gelecek hafta nasıl sonuçlar getirecek bilmiyorum ama Huzur Sokağı, ilk 3'ten uzun müddet inmeyecek. Çok tepki topluyor ama izleyici kitlesi sabit ve Huzur Sokağı'na her şeye rağmen sadık kalacak bir kesim.

Haftaya TNS'den gelecek reyting sonuçları her şeyi değiştirecek.

takas ve kemall sizin gibi takmıyo rollerini çekmiyorumm

sizin gibi rol yapanşlarda en büyük hırs olur..

çunkü rol yapmak insanı çok yorar bunuda anca feci hırs güdüsü götürür..

Ben niye hırs yapim özet öbgzk yi geçti hırs yaptığın açık

Huzur Sokağ iyi gitmiş hatta ab'si bile Dila Hanim'ın tekrarını izledim totalde şansı var ağa mağa dizisi ışte dedirtti.Kayıp Şehri dün gece indirdim göz attım futbolcu çocuk nasıl o kadar önemli bi karakteri üstlenir hiç beğenmedim.Anne rolündeki kadın iyi Gökçe Bahadir Leyla karakterinden %120 derece farklı neden 120 hafif bi leylalik var.Birazdan kahvalti ederken izlicem.

Son düzenleme:
Dila Hanım'ın bugün Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ardından ve yarın 16:00'da İffet'in ardından tekrarı var aynı şekilde Kayıp Şehir'inde iki gün tekrarı var yalnız Kayıp Şehir'in tekrarları hep gündüz kuşağında inşallah iki dizide izleyici toplar ve cuma günü zirveye oynarlar.

heyecan yapmayın arkadaşlar önümüzdeki haftayı bekleyin sbt reytinglerine göre kendinizi yormayın ..

tns gelecek dertler bitecek