ilk hafta bukadar düstüyse haftayas ilk 10 a giremez
Yalnız rakiplerinin daha 1.bölümleri.
Rakipleri daha ilk bölümlerinde Emir'e tokatı bir güzel çarptılar. Haftaya da Emir'in cenazesini kaldırırız artık.
ilk hafta bukadar düstüyse haftayas ilk 10 a giremez
Yalnız rakiplerinin daha 1.bölümleri.
Rakipleri daha ilk bölümlerinde Emir'e tokatı bir güzel çarptılar. Haftaya da Emir'in cenazesini kaldırırız artık.
:winkk: çok beklersin kemalaynen diger dizilerin özetini geçemicek hale gelicek daha
aynen diger dizilerin özetini geçemicek hale gelicek daha
buda amma hayalci çıktı hayal kurmayın mahoni ve lordlyAynen o günler de gelir.
Aynen o günler de gelir.
Kimse kimsenin izlediğine saygı duymuyor bu nedir ya?
Eskiden Starda 4 reytingle başlayan dizilere kışkırtarak gülenler, Star çarpılmış diyenler şimdi 3 reytingle başlayanları savunuyorlar. Neden acaba? Yoksa zirvede olan kanal mükemmel mi oluyor onu haklı çıkarmak için!
adama bak nası seviniyo düşsede hala zirvedeemrin yolu yol degil 1 haftada %10 düstü
Düştü de ne oldu? Dizinin reytinglerine gülen arkadaşın daha düne kadar ben reyting için izlemiyorum diziyi derdi. 1 reyting alsa da izlerim ben derdi. Şimdi kimsenin izlediğine saygı duymuyorsunuzemrin yolu yol degil 1 haftada %10 düstü
mahoni ve saygı 😕
Düştü de ne oldu? Dizinin reytinglerine gülen arkadaşın daha düne kadar ben reyting için izlemiyorum diziyi derdi. 1 reyting alsa da izlerim ben derdi. Şimdi kimsenin izlediğine daygı duymuyorsunuz
Seni kast etmedin zaten ki, ben de Vadicilerle kavga etmemek konusunda anlaşma yaptım. Görüyorum ki, onlar uymuyorlar ama benden uyum bekliyorlarben hereksin izlediğine saygı duyuyorum ama sen kvpcilere karşı çok da saygılı değilsin
dila hanım gerçekten zirveyi hakeden bir dizi.
Düştü de ne oldu? Dizinin reytinglerine gülen arkadaşın daha düne kadar ben reyting için izlemiyorum diziyi derdi. 1 reyting alsa da izlerim ben derdi. Şimdi kimsenin izlediğine daygı duymuyorsunuz
sen dilayı düşün afkeyi değilböle düsüsü devam ederse dizi için iyi olmaz