14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Emir'in Yoluyla ilgili yapılan her yoruma gülüyorum açıkçası.Ne bu hırs anlamıyorum.Bu dizi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor bilmiyorum ama ilk iki sezon izlemediğiniz bir diziyi 3.sezonuyla eleştirmek izlemeyenler için konuştuğumuz zaman ve onların yorumlarına baktığımız zaman gerçekten komik duruyor.Muhteşem Yüzyılla alakamız ne bunu da çözebilmiş değilim açıkçası.Cuma günü Muhteşem Yüzyıl yok dolayısıyla özetiyle kapışma gibi bir şansı da yok.

Kanal d dizisinin şansı yok revan şişiriyo dila zirveye oynar ab yı boşver tüm kişilerde iyi yeter huzur sokağı şov yapmış haftaya 1.olur emir i saymıyom zaten
Takas izlemeden yorum yapma bence. Benim şişirdiğim falan yok. Bir az tarafsız gözle bakarsan tekrarının fazla izlendiğine dikkat edersin

afk emir'in yolu , ciddi bi düşüş yaşamış.. geçen hafta rakip yoktu tabi , bu hafta güzel rakipler gelince düşmesi çok normal ama yinede zirveyi bırakmamış neyse tahtan inmesine de bi kaç hafta var..
kayıp şehir çok güzel ggitmiş! totelde tekrarı dila hanımın pt-1-2 sini geçmiş.. zaten ab de ise kayıp şehirin her iki yayımıda dilananın her iki yayımınıda geçmiş.. :) zaten dila hanım totel dizisi tamm, kayıp şehir de tam ab dizisi ama bence kayıp şehirin totelide dilayı geçer ilerki haftalarda.
huzur sokağı güzel gitmiş ama ben onun da bi kaç haftaya hafif bi düşüceğini düşünüyorumm...

Ben Adini FeRiHa Koydum - EmiriN YoLu nun haftaya yükselecegini düsüüyorum Cünki Emir son sahnede vuruldu vurulurkende Gözlerinde Ferihaya kavusmanin sevinci ve cektigi acI vardi yere yIgILmIsdI ... "Feriha..." dedi ve aniden akan sular durdu resmen tühlerim diken diken oldu, Cagatay Ulusoy gercekten cok güzel oynadi ...

afk emir'in yolu , ciddi bi düşüş yaşamış.. geçen hafta rakip yoktu tabi , bu hafta güzel rakipler gelince düşmesi çok normal ama yinede zirveyi bırakmamış neyse tahtan inmesine de bi kaç hafta var..
kayıp şehir çok güzel ggitmiş! totelde tekrarı dila hanımın pt-1-2 sini geçmiş.. zaten ab de ise kayıp şehirin her iki yayımıda dilananın her iki yayımınıda geçmiş.. :) zaten dila hanım totel dizisi tamm, kayıp şehir de tam ab dizisi ama bence kayıp şehirin totelide dilayı geçer ilerki haftalarda.
huzur sokağı güzel gitmiş ama ben onun da bi kaç haftaya hafif bi düşüceğini düşünüyorumm...
daha ne olsun milli maç varken bile 9 aldı ...

Senin şu saçma sapan yorumların beni bitiriyo varya :F ilk 10 a giremezmiş dila hanım ilk bölüm 3 aldıysa haftaya 100 e giremez :haha:

bekle giremez haftaya zirvede en kötü 3.cü

:d :d :d :d :d &10 reyting kaybetmis bir haftada demekki kayip sehir ve dila hanım özetli baslinca emirin yolu çöp olcak :d :d :d :d emirin yolu ilk 100e giremez :d :d :d :d