14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

Dila Hanımın tekrarı yeni bölüme göre düşmüş. Bu iyiye işaret değil. Ama Kayıp Şehirin tekrarına geçilmiş. Tabii ne olacağı gelecek hafta belli olacak

kayıp şehirin 1. bölümünü izleyenler tekrarını izlememiştir aynı şekilde dila hanım da öyle. huzur sokağı da öyle olabilir.
yani bu 3ü izleyici değiştirmiş aralarında. ve kayıp şehir daha çok tercih edilmiş

AFK yarı yarıya düşmüş ve bence dahada düşecektir.
Dila Hanım bence iyi bir başlangıç yapmış sayılmaz ama ileriki haftalarda yükseleceği kesin ve Total'de bence zirveyi alacaktır.
Ayrıca çok iyi bir bölümdü Ali Kaptan yine döktürmüş ama Hatice Şendil bence yeteri kadar iyi değildi.
Kayıp Şehir'de iyi bir başlangıç yapomış.
Bence yakında AFK iyice düşer ve Dila Hanım vs Kayıp Şehir şeklinde gider.

tns gelince yorumlara devam edeceğim sbt de bu kadar yorum yapmak boşa kürek sallamak ..

İzlemeyenler önyargıyla bakıyor diziye. Ben izledim ve sevdim. Ama her hafta sürekli takip edebileceğim bir dizi olamaz netten izlerim. Bu akşam da Dila Hanımın tekrarını izlerim herhalde

İzlemeyenler önyargıyla bakıyor diziye. Ben izledim ve sevdim. Ama her hafta sürekli takip edebileceğim bir dizi olamaz netten izlerim. Bu akşam da Dila Hanımın tekrarını izlerim herhalde

babam da izlemiş kayıp şehiri. sonra tekrarının verildiğini anlayınca kapatmış

- - - Ekleme - - -

şu anda burcu esmersoy ve tanemin programında saba tümer var
kadın her yerden çıkıyor ya

babam da izlemiş kayıp şehiri. sonra tekrarının verildiğini anlayınca kapatmış

- - - Ekleme - - -

şu anda burcu esmersoy ve tanemin programında saba tümer var
kadın her yerden çıkıyor ya

kayıp şehir sezen aksu şarkılarıyla ve sosyal medyadaki taraftarlarıyla tt olur ama reytingi artmaz düşer..

Dila Hanım ve Kayıp Şehir'i tebrik ediyorum tekrarları da en az yeni bölümleri kadar rağbet görmüş ama yinede sür dizi benim için hayal kırıklığı yarattı abde daha iyi performans göstermelerini beklerdim yani zirve gibi mesela

kayıp şehir sezen aksu şarkılarıyla ve sosyal medyadaki taraftarlarıyla tt olur ama reytingi artmaz düşer..

Ben bu şekilde düşünmüyorum.Total dizisi olmasa bile ab'de artış gösterebileceğini düşünüyorum.Totalide kesin olarak haftaya görürüz zaten

genelde twitterda sevilenler reytingi iyi gitmiyor. bence de ilerleyen zamanlarda artacağını düşünmüyorum.4 reytinge çivilenip kalacaktır bence
ama 4 reyting de kanald yi sevindirmez.
ama dila hanımın totalde zirveyi zorlayacağını düşünüyorum. bugünkü tekrarı da ilk 5e girebilir

Bence yükselecek. Muhteşem Yüzyıl da twitterda seviliyor, Adını Feriha Koydum da ve daha bir sürü dizi. Ayrıca Gökçenin oyunculuğu çok beğenilmiş

Aynen o dizi daha yükselmez. Ya 4'te kalır ya da düşer, belli zaten.
Dila zorlar zirveyi.

Son düzenleme:

Bence yükselecek. Muhteşem Yüzyıl da twitterda seviliyor, Adını Feriha Koydum da ve daha bir sürü dizi. Ayrıca Gökçenin oyunculuğu çok beğenilmiş

my twitterda her dizi kadar seviliyor. sezon finalinde bir çok dizi tt oldu hatta öbgz myden daha çok tt oldu

kayıp şehir alıştığımız diziler gibi değil galiba biraz farklı. bu yüzden bence artış beklemiyorum ama düşeceğini de zannetmiyorum. tabi haftaya kadar iki kanal da bol bol tekrar yayınlayacaktır.kanal d öbgznin ve bbebin ardından star ise acunun ve fb maçınının ardından tekrar verir. tekrar reytingleri de çok önemli

muhtesem yüzyılın özetiyle basa çıkamaz emirin yolu
kanald yalan dünya pt1 yayınlamalı ab de huzur sokagi ve emirin yolunun ipini çeker

bu arada forumu emirciler basmış. ankette fark atmış

Emirciler bassa ne yazar.
Emir'in kendine hayrı yok, erimiş gitmiş.

Bu arada Yalan Dünya için Eylülde değil de Yakında yazıyor. Dün de söylediğim gibi Ekim gibi başlayabilir yani dizi

Kanal d dizisinin şansı yok revan şişiriyo dila zirveye oynar ab yı boşver tüm kişilerde iyi yeter huzur sokağı şov yapmış haftaya 1.olur emir i saymıyom zaten