14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
birazdan aciklanir

Dila Hanım'ı ben de beğendim. Haftaya kesin diyorum. Kayıp Şehir falan yalan dolan...

Son düzenleme:
emirin yolu yari yariya düsmüs haftaya :D batar :d

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]68[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:05:07[/TD]
[TD]16:19:37[/TD]
[TD]00:48:02[/TD]
[TD]1,03[/TD]
[TD]6,19 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dibi gördü :d :d

Dùn biri h.sokağının ab si zayıf demişti nerden çıkardı anlamadım :D

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu geçen haftaya göre büyük düşüş yaşamış. Dizi totalde ilk defa 5 rakamını gördü. Dizi total dizisiydi, birden-bire AB dizisi oldu. AB`de aldığı rakamlar idare eder. Haftaya bence daha da düşer
Huzur Sokağı atv adına çok iyi gidiyor. Tekrarı da iyi iş çıkarmış
Kayıp Şehir`in tekrarı totalde güzel giderek kendinin ve Dila Hanımın yeni bölümünü geçmiş. AB`de ise kendi de tekrarı da güzel giderek Dila Hanımı geçmiş. Gelecek hafta AB`de zirve şansı var bence
Dila Hanım güzel başlamış. Gelecek hafta yükselir bence. Ama bu dizi total dizisine benziyor

Alişan ilk 100'e girememeye başladı. Dekora o kadar para döktüler bir işe yaramadı. :D

Emir erimiş bitmiş. Emir sana güle güle. :d

sonuçlar birbirine yakın ve dengeli gelmiş iki hafta sonra netleşir ortam ..

önümüzdeki hafta tns gelecek dila hanım 12 civarı reyting alır ...

bugn acunun arkasına dila hanım koymus star :D

- - - Ekleme - - -

Dila Hanımın tekrarı yeni bölüme göre düşmüş. Bu iyiye işaret değil. Ama Kayıp Şehirin tekrarına geçilmiş. Tabii ne olacağı gelecek hafta belli olacak

görürsün dila hanım daha fazla izlenicek totalde bence ama bn ab önem verdigim için ab de umarım artar dila hanım emirin yolu düssün kayip sehir olsun ikincide dila hanım olsun

dila hanım kayip sehiri geçmis asil bence :) haftaya dahada yükselecegi kesin

Kayıp Şehir neymiş yahu haftaya esamesi okunmaz onun. Sosyal medya şişirir durur haftaya hiçbiri de izlemez.

Dila'nın yeni bölümünün totali, tekrarının da a/b'si hafif yüksek. Çok dengeli ve başarılı gitmiş. İlerleyen haftalarda Dila iki grupta da zirvede olur. :)

Dün de söyledim bugünde söyledim diziyi izleyen biri olarak değil tarafsız yorum yapan biri olarak yapacağım yorumu.Şu bir gerçek ki Emir'in Yolu düştü yarı yarıya düşmesi çok normal.Bu hafta 3 yeni rakip dizi çıktı karşısına nasıl olur da düşmemesini bekliyorsunuz bilmiyorum ama hala gerçek olan tablo bu haftanında Emir'in Yolunun zirvede olduğunu gösteren tablo.Huzur Sokağını açıkçası izlemedim ancak iyi bir dizi olmalı ki totalde ve ab de iyi oranlar alıyor.Diziye başarılar umarım zirveyi ele geçirebilir.Kayıp Şehir'e dün biraz baktım konusu sardı ancak Emir'in Yolunu izlediğim için reklam aralarında bakabildim sadece.Dila Hanım'ın başlangıç kısmına baktım ve başlangıç olarak sarmadığı için bakmadım bir daha.O yüzden yeni dizim Kayıp Şehir.Haftaya Emir'in Yolu ve Kayıp Şehir'in yükselmesini bekliyorum ben.

Kayıp Şehir neymiş yahu haftaya esamesi okunmaz onun. Sosyal medya şişirip durur haftaya hiçbiri de izlemez.

Dila'nın yeni bölümünün totali, tekrarının da a/b'si hafif yüksek. Çok dengeli ve başarılı gitmiş. İlerleyen haftalarda Dila iki grupta da zirvede olur. :)

insallah süper dizi

Dila Hanım biraz süresi uzun olmuş galiba. Bunun da reytinge katkısı var. Ama Dila Hanım bana total dizisi gibi geldi. Totalde zirvede olabilir bence. AB`de de Kayıp Şehirin zirve şansı var. Gelecek hafta anlaşılacak

Dün de söyledim bugünde söyledim diziyi izleyen biri olarak değil tarafsız yorum yapan biri olarak yapacağım yorumu.Şu bir gerçek ki Emir'in Yolu düştü yarı yarıya düşmesi çok normal.Bu hafta 3 yeni rakip dizi çıktı karşısına nasıl olur da düşmemesini bekliyorsunuz bilmiyorum ama hala gerçek olan tablo bu haftanında Emir'in Yolunun zirvede olduğunu gösteren tablo.Huzur Sokağını açıkçası izlemedim ancak iyi bir dizi olmalı ki totalde ve ab de iyi oranlar alıyor.Diziye başarılar umarım zirveyi ele geçirebilir.Kayıp Şehir'e dün biraz baktım konusu sardı ancak Emir'in Yolunu izlediğim için reklam aralarında bakabildim sadece.Dila Hanım'ın başlangıç kısmına baktım ve başlangıç olarak sarmadığı için bakmadım bir daha.O yüzden yeni dizim Kayıp Şehir.Haftaya Emir'in Yolu ve Kayıp Şehir'in yükselmesini bekliyorum ben.

eminim öyledir :)