14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Cafeye gittığimde muhteşem hatalar şov yapacam alemin kralı da mantıklı bişey yok zaten diğerlerini söylemeye gerek yok zaten vadinin fark atmasını hazmdtmen lazım :d

Cafeye gittığimde muhteşem hatalar şov yapacam alemin kralı da mantıklı bişey yok zaten diğerlerini söylemeye gerek yok zaten vadinin fark atmasını hazmdtmen lazım :d

ne hazımsızlığı mematinin intikamı alınana kadar yüksek gidecek dedim normale dönecek:D
alemin kralı komedi dizisi absürde kaçıyor yani mantık aramak saçma
muhteşemi deo dönemden kalan kesin kanıtla kanıtlayabilirsin onu da bulman imkansız şu bunu demiş bu böyleymişle olmaz:D

- - - Ekleme - - -

Haluk Star'ın dizisinin ismiyle nick almaz :D

hedef şaşırtmıştır:d

Dila Hanım gerçekten çok güzel bir dizi , bundan sonra Muhteşem Yüzyıldan sonra sevdiğim 2.dizi ve oranları da gayet iyi.

Reytingler saat 9.00 - 9.30 arası açıklanırdı , ama son 2 gün geç açıklanıyo.

- - - Ekleme - - -

Benim tahminlerim;
Huzur Sokağı ; 6
Dila Hanım ; 4
Kayıp Şehir ; 3.5
Yeni Bölümleri böyle giderler

- - - Ekleme - - -

Tekrar bölümleri;
Huzur Sokağı ; 4.5
Kayıp Şehir ; 4
Dila Hanım ; 3.5

tns geliyor diye sbt yas tutmaya başlamış bugün sonuçlar açıklanmayacakmış onun yerine yurttan sesler korosundan: kaaaatibimin setresi uzunn eteği çamuuur... şarkısı seslendirilecek ..

Emir'in Yolu ekibi bu hafta totalde zirvede.Düşük oranlar aldı elbette bu da bir gerçek.Haketmiyor mu bu kadar düşmeyi onu da hakediyor ancak şu bir gerçek ki dizi zaten bitik bir durumda bu haliyle yeni başlayan dizilerin geçmesi çok kolay olur.Ancak ben yine de iddialı bir bölüm ve fragmanla tekrardan yükselişe geçebileceğini düşünüyorum Emir'in Yolu'nun.Tabi ki bu bir tahmin.İlerleyen haftalarda neler olur bilinmez ama sadece Adını Feriha Koydum olarak devam edilseydi kesinlikle zirveden ineceğini düşünmezdim :)