O ne be ilk kez duydum. 😱Evet Medyapım & Mednova
O ne be ilk kez duydum. 😱Evet Medyapım & Mednova
Aynen öyle canım.Olsun canım, birbirimizi teselli eder, yarın bomba gibi döneriz.
Hahahah zaten yeni bir şirket ilk kez duyman normal. Sahibi de Selen Sevigen işte.O ne be ilk kez duydum. 😱
Selen Sevigen'in de yapımcı olduğu dünya... Üstelik dizisi de tuttu. Gerçi ben bu başarıyı sadece Medyapım'ın başarısı diye görüyorum.
Gökhan Özen'in exi değil mi bu kadın, ne anlar yapımcılıktan.Aynen öyle canım.
Hahahah zaten yeni bir şirket ilk kez duyman normal. Sahibi de Selen Sevigen işte.
Aynen o kadın. Medyapım da kimi bulsa ortak ediyor. Biraz bütçe bulalım de biz de ortak olalım.Gökhan Özen'in exi değil mi bu kadın, ne anlar yapımcılıktan.
Gerçekten öyle. Neden böyle bir şey yapıyor ki? Parası mı yok sanki.Aynen o kadın. Medyapım da kimi bulsa ortak ediyor. Biraz bütçe bulalım de biz de ortak olalım.
Daha arkası da gelir bu gidişle. Dua belli...Bence o kız ilgileniyordur en ufak detayıyla ya ilk işi de zaten özeniyordur Medyapım hangi birine baksın.
Parası var ki yapımcı olmuş canım.Gerçekten öyle. Neden böyle bir şey yapıyor ki? Parası mı yok sanki.
Sen beni anlamadın.Parası var ki yapımcı olmuş canım.
Yanlış okumuşum. Yeni maceralara atılmak istemiş demek. İlk işinden de başarılı olmak.ssSen beni anlamadın.
Süresi kısa ve kaliteli dizi bulmuşsun dediğin lafa bak. Yani illa 12'ye kadar o ekrana mı bakmak istiyorsun?Bölümü izliyorum da şimdi 1 saat 40 dakika bölüm vermişler, özetsiz gitmişler. O kısa süreye bu reyting çok iyi. Süresi iyi ama biraz daha artmalı, birkaç haftaya 12'den önce bitmez özet ve reklamla beraber.
Gilmore Girls'ü uyarlasınlar anne Özge Özpirinçci çok yakışır.Daha arkası da gelir bu gidişle. Dua belli...
Hala anlamadın...Yanlış okumuşum. Yeni maceralara atılmak istemiş demek. İlk işinden de başarılı olmak.ss
Ben TV'den izlemiyorum zaten, netten izliyorum. Ama ekrandaki tüm diziler 12 gibi biterken 10'da bitmesi tabi ki göze çarpar, izleyicinin alışkın olduğu bir durum değil.Süresi kısa ve kaliteli dizi bulmuşsun dediğin lafa bak. Yani illa 12'ye kadar o ekrana mı bakmak istiyorsun?
Onu NTC yapacaktı eline yüzüne bulaştırdı belli ki iptal oldu.Gilmore Girls'ü uyarlasınlar anne Özge Özpirinçci çok yakışır.
Kafam oranlara takıldı bir yandan da önümde pc açık online ders dinliyorum kafa kalmadı.Hala anlamadın...
Ay sorry canım, tamam daha fazla üstüne gelmiyorum.Kafam oranlara takıldı bir yandan da önümde pc açık online ders dinliyorum kafa kalmadı.
Ona fazla kaliteli kaçar. Gecekondu mahallesine döndürür kasabayı.Onu NTC yapacaktı eline yüzüne bulaştırdı belli ki iptal oldu.