Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
İzliyorum ama Menajerimi Ara ve Hekimoğlu'nun yolunda giden düzenini bozduğu için biraz uyuzum. :A
TRT dizileri asla 5 reytingin üstüne çıkamaz, %100 eminim. :A

Hekimoğlu ne çabuk çöktü ya? Ben daha iyi gider diyordum izlemesem de desteklediğim bir diziydi. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
İyi, kolay gelsin. :bhr:

Kadrosuna bakmadım, konusu neymiş? Günahlarını almayayım ama reytingleri şişirme geliyor bana nedense. :A
Ne şişirmesi be, bulunduğum her ortamda bu dizinin muhabbeti dönüyor nerdeyse :A
Youtube izlenmelerine bak, daha yeni dizi olmasına rağmen ilk bölümü 13 milyon izlenmiş :bhr:
(Sadece izlenmelere bak, süreye bakma :A)

Ekli dosyalar

• 9193E171-F507-44DF-9BB1-9349CDC80033.jpeg
    9193E171-F507-44DF-9BB1-9349CDC80033.jpeg
    253.2 KB · Hit: 66
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Ne şişirmesi be, bulunduğum her ortamda bu dizinin muhabbeti dönüyor nerdeyse :A
Youtube izlenmelerine bak, daha yeni dizi olmasına rağmen ilk bölümü 13 milyon izlenmiş :bhr:
(Sadece izlenmelere bak, süreye bakma :A)
Benim çevremdeki hiç kimse izlemiyor artı internetten çok izlenen ama ekranda az izlenen bir çok dizi var. İnanamıyorum ben nedense. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Benim çevremdeki hiç kimse izlemiyor artı internetten çok izlenen ama ekranda az izlenen bir çok dizi var. İnanamıyorum ben nedense. :A
Almanya'da olduğun için çevrende hiç kimsenin izlememesi normaldir bence :A
İnternetten izlenen ama reytingi düşük diziler ergenlere veya gençlere hitap eden diziler oluyor genelde. Masumlar Apartmanı böyle bir dizi olmadığı için saçma bir örnek :A
Yayınlandığı akşam hem twitterda hem de ekşi sözlük gibi platformlarda gündemde 1 numara oluyor. Ayrıca dizinin reytingleri şisirilme olsa ilk bölümde 3 reyting almazdı. :)

• Güldürdün
Almanya'da olduğun için çevrende hiç kimsenin izlememesi normaldir bence :A
İnternetten izlenen ama reytingi düşük diziler ergenlere veya gençlere hitap eden diziler oluyor genelde. Masumlar Apartmanı böyle bir dizi olmadığı için saçma bir örnek :A
Yayınlandığı akşam hem twitterda hem de ekşi sözlük gibi platformlarda gündemde 1 numara oluyor. Ayrıca dizinin reytingleri şisirilme olsa ilk bölümde 3 reyting almazdı. :)
TRT'de yayınlanmasaydı söylediğin her şeye katılırdım ama ne desen de aklımda hep bi şüphe var. İnanmıyorum, inanamıyorum ama yolu açık olsun. Ben izlemeyeceğim için beni ilgilendirmiyor. :A

• Güldürdün
Seni çatlatıyor ya Masumlar Apartmanı o bana yeter. :A

İzlediğin bir iş çok yüksek alsın o zaman gör bak nasıl uğraşıyorum senle, şişirme diye. :Z
Şakasına yazdığımı anlamış olman lazım. :A Daha önce de yazmıştım Diriliş’in aksine bu dizinin kitlesi doğal çünkü kendini her yerde belli ediyor ve o dizideki gibi hayalet bir kitlesi yok vs. :A

Ama bir yandan da uyuz olmaya devam ediyorum şimdi de Han'ı katil yapmışlar. :A Dünyanın reytingini alıyorlar zaten ne gerek var. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
TRT'de yayınlanmasaydı söylediğin her şeye katılırdım ama ne desen de aklımda hep bi şüphe var. İnanmıyorum, inanamıyorum ama yolu açık olsun. Ben izlemeyeceğim için beni ilgilendirmiyor. :A
Klasik aldatma temalı bir diziyi izlemektense masumlar apartmanı gibi daha farklı ve orijinal bir dizi izlemeyi tercih ederdim ama sen bilirsin :A Trt'de yayınlanması benim için de kötü evet ama yapıcak bir sey yok. Başrol çiftin hiç öpüşmemesi ve karakterlerin meyhanede şalgam suyu içmesi dışında şimdilik bir sorun yok :A

• Güldürdün
Klasik aldatma temalı bir diziyi izlemektense masumlar apartmanı gibi daha farklı ve orijinal bir dizi izlemeyi tercih ederdim ama sen bilirsin :A Trt'de yayınlanması benim için de kötü evet ama yapıcak bir sey yok. Başrol çiftin hiç öpüşmemesi ve karakterlerin meyhanede şalgam suyu içmesi dışında şimdilik bir sorun yok :A
Sen böyle söyleyince daha çok gıcık kaptım, birazdan anti olabilirim hatta diziye karşı. :A

• İlginç
  • Beğendim
Şakasına yazdığımı anlamış olman lazım. :A Daha önce de yazmıştım Diriliş’in aksine bu dizinin kitlesi doğal çünkü kendini her yerde belli ediyor ve o dizideki gibi hayalet bir kitlesi yok vs. :A

Ama bir yandan da uyuz olmaya devam ediyorum şimdi de Han'ı katil yapmışlar. :A Dünyanın reytingini alıyorlar zaten ne gerek var. :A
Sen zaten uyuzsun. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Onun da acıtasyonu bitmiyor, depresyondayız zaten hepimiz. :A

Yabancı dizi izliyor musun? Senden oradan bi' şey yakalayayım en iyisi. :A
Boş vakitlerimde film izliyorum bu aralar. Dizi izlemiyorum pek. Arada modern family izliyorum, o da haftada 2-3 bölüm falan :D

• Beğendim