süper dediğim gibiKURULUŞ
9.76
8.45
9.78
Tamam baktım, fiyasko.Uçankuş'ta Total'de 2. AB'de 3. sayfada.
Yayın saati değişir o zaman, PT1'e koymazlar.Bence bu sefer ellerindeki bölümleri yayınlanmadan yayından kaldırmazlar.
güzelDOĞDUĞUN EV KADERİNDİR
3.80
4.34
4.83
Tek kelimeyle rezalet.Güvercin Totalde 38. Ab de 83. Olmuş izleyici unutmuş diziyi @serhatt @Emre Ozansoy
Bu dizi de Şeref Sözü misali. Millet bıktı ağalı, töreli dizilerden. En çok izlenen hercai bile 4 alamıyor. Şu diğerlerinin hiç şansı yok.83. sırada oranı da 0.86'ydı herhalde.
Evet ya çok fena çakılmış. Sanırım bunun yüzünden yarışmada da ben çakılacağım.Tamam baktım, fiyasko.
Aklıma gelmemişti dediğin çok mantıklı.Yayın saati değişir o zaman, PT1'e koymazlar.
Hepimiz çakıldık yalnız değilsin.Evet ya çok fena çakılmış. Sanırım bunun yüzünden yarışmada da ben çakılacağım.
Aynen unutmuşlar diziyiTek kelimeyle rezalet.
Bunu görünce içim rahatladı.Hepimiz çakıldık yalnız değilsin.
Ben yine zirvedeyim demek isterdim ama...Hepimiz çakıldık yalnız değilsin.
Zaten 2 bölümü kaldı, yazık.Güvercin 1 reyting zar zor almış, haftaya çıkar yayın akışından... @Özgür
Keşke desen be aşkısı...Ben yine zirvedeyim demek isterdim ama...
İçini ferah tut.Bunu görünce içim rahatladı.
Çağatay Ulusoy un neden diziyi reddettiği belli oldu adam biliyormuşEkli dosyayı görüntüle 93811
Merakla beklenen reyting sonuçları yarından itibaren Fav10'da!
Çarşamba günlerinin fenomen dizisi "Kuruluş: Osman", zirvedeki yerini koruyabilecek mi?
Geçtiğimiz hafta yayın hayatına oldukça iyi reytinglerle başlayan Kanal D'nin yeni dizisi "Sadakatsiz", zirvede yer alabilecek mi?
Rakiplerinin gelişiyle düşüş yaşayan "Sen Çal Kapımı", yükseliş yaşayabilecek mi?
Çarşamba yarışına bu akşam katılacak olan Show TV'nin yeni dizisi "Şeref Sözü", nasıl bir başlangıç yapacak?
Yeni gününde ekrana gelecek olan "Güvercin", nasıl sonuçlar alacak?
Ortalama oranlarla yayın hayatına devam eden "Doğduğun Ev Kaderindir" ve "Benim Adım Melek" yeni rakiplerinin gelmesinden etkilenecek mi?
TOTAL
AB
ABC1
Ekli dosyayı görüntüle 93810