Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Benim Adım Melek | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
'Sadakatsiz' beklediğim oranları almış. Özetsiz yayına girmesi ve dün maçın olması etkilemiştir. Haftaya +10 reytingi görecektir diye düşünüyorum. Youtube'a bölüm de hemen yüklenmeli...

'Şeref Sözü' çok kötü başlamış. Sezonun en kötü başlayan dizisi, 1.48 reytingle açılış ne demek? Görüntülerinden ve fragmanından sonra kesin tutar diyordum, tabi konuşmak için erken ama toparlanması çok zor görünüyor.
Berbat başlamış haftaki bölümden 3 alamazsa 3. Bölümü bile göremez bence bir umut yeter bile iyi başlamıştı

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Harika gidiyor da ben 10 verdim AB’de alamadı diye sinirliyim şuan. :A
Bölümü izliyorum da şimdi 1 saat 40 dakika bölüm vermişler, özetsiz gitmişler. O kısa süreye bu reyting çok iyi. Süresi iyi ama biraz daha artmalı, birkaç haftaya 12'den önce bitmez özet ve reklamla beraber. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Berbat başlamış haftaki bölümden 3 alamazsa 3. Bölümü bile göremez bence bir umut yeter bile iyi başlamıştı
Çarşamba yarışı 'Sadakatsiz' ve 'Kuruluş Osman' arasında gidecek, belli oldu. Sen Çal Kapımı gün değiştirmeli, şansı varken hemen müdahalede bulunulmalı. Şeref Sözü etkili olamaz gibi. DEK de kendi kendine yeter görünüyor.

Bölümü izliyorum da şimdi 1 saat 40 dakika bölüm vermişler, özetsiz gitmişler. O kısa süreye bu reyting çok iyi. Süresi iyi ama biraz daha artmalı, birkaç haftaya 12'den önce bitmez özet ve reklamla beraber. :A
İşte bu kısa sürme hali seyircinin ilgisini daha da çeker dedim ama dün annem niye bu kadar erken bitti ya diyordu izleyici alışık değil. :A

Çarşamba yarışı 'Sadakatsiz' ve 'Kuruluş Osman' arasında gidecek, belli oldu. Sen Çal Kapımı gün değiştirmeli, şansı varken hemen müdahalede bulunulmalı. Şeref Sözü etkili olamaz gibi. DEK de kendi kendine yeter görünüyor.
Bence de belli oldu. Sen Çal Kapımı gün değiştiremez günleri dolu + yeni dizileri var.şeref sözü 3 alamazsa bile 4. Bölümü göremez. DEK yeter bence de kendi yağında kavrulur.

• Beğendim
İşte bu kısa sürme hali seyircinin ilgisini daha da çeker dedim ama dün annem niye bu kadar erken bitti ya diyordu izleyici alışık değil. :A
Ondan diyorum ben de zaten, süresi uzamalı. Özet de girmeli, izleyici 21.45'te biten işe alışık değil doğal olarak. 12'den önce dizi mi biter anlayışı var. :A Aslında süresi 20-25 dakika daha artsa reklamla falan zaten bulur o süreyi.

Şeref Sözü ölü doğmuş. :A Ben en azından Total’de 3 alır diyordum o bile olmamış. :F

Timur boşuna masraf etti ada falan. :A

• Güldürdün
Reactions: STAR and Carpe Diem
Ondan diyorum ben de zaten, süresi uzamalı. Özet de girmeli, izleyici 21.45'te biten işe alışık değil doğal olarak. 12'den önce dizi mi biter anlayışı var. :A Aslında süresi 20-25 dakika daha artsa reklamla falan zaten bulur o süreyi.
Medyapım böyle kısa başlıyor sonradan diğerlerine ayak uyduruyor canım 3 ya da 4’ten sonra süre 120 dk olur. :A

Keşke hepsi bu sürede olsa ya 100 dakikaya bile razıyız artık. :A

• Güldürdün