- Reaksiyon puanı
- 36,034
- Puanı
- 1,061
ama kelime oyunu pt1 de yayınlandı total 60. ab 61.olmuş daha kötüsü olamazdı zatenbeni böyle sev`i artık izlemiyorum ama çok iyi reyting almış o ses Türkiye a\b`de düşmüş hey canlı iyi gitmiş Show TV artık reytinglerde daha iyi duruma geliyor yavaş yavaş
o program neden Show`da başladıki hiç iyi deyil reytingleriama kelime oyunu pt1 de yayınlandı total 60. ab 61.olmuş daha kötüsü olamazdı zaten
evet aslında ilk başlarda iyidi yazın ama artık çok düştüo program neden Show`da başladıki hiç iyi deyil reytingleri
büyük risk böyle programlar arasında en iyisi yani reyting anlamında diyorum a\b`de ilk 5`e bile giriyor bazenevet aslında ilk başlarda iyidi yazın ama artık çok düştü
aynen akşam total 17. ab 7. olmuş gayet iyibüyük risk böyle programlar arasında en iyisi yani reyting anlamında diyorum a\b`de ilk 5`e bile giriyor bazen
o programın bu kadar iyi reyting almasının en önemli nedeni bence saati çünki ana haberlerin sonları ve çoğu kanalda reklamlar oluyor yani boşluk oluyoraynen akşam total 17. ab 7. olmuş gayet iyi
ama yarışma saat 19:15-19:45 arası yayınlanıyo yani ana haberler reklam değil yayındalar sadece bugün 20:00 bitecek ama normalde 19:15-19:45 dediğim gibio programın bu kadar iyi reyting almasının en önemli nedeni bence saati çünki ana haberlerin sonları ve çoğu kanalda reklamlar oluyor yani boşluk oluyor
evet dogru ama her keste ana haber izlemiyorki ve Star ana haber bitdi digerleride ayni seyleri veriyorlar zatenama yarışma saat 19:15-19:45 arası yayınlanıyo yani ana haberler reklam değil yayındalar sadece bugün 20:00 bitecek ama normalde 19:15-19:45 dediğim gibi
evet ama bence yarışmanın bu reytingleri almasının en önemli nedeni de iyi olması sıkılmadan izliyorum benevet dogru ama her keste ana haber izlemiyorki ve Star ana haber bitdi digerleride ayni seyleri veriyorlar zaten
dogruevet ama bence yarışmanın bu reytingleri almasının en önemli nedeni de iyi olması sıkılmadan izliyorum ben
zaten iyi olmasa ister tüm kanallar reklam yine izlenmez