14 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

SBT reytingleri artik niye aciklanmiyor bilgisi olan var mi? :)

beni böyle sev`i artık izlemiyorum ama çok iyi reyting almış :Z o ses Türkiye a\b`de düşmüş :T: hey canlı iyi gitmiş Show TV artık reytinglerde daha iyi duruma geliyor yavaş yavaş :)

beni böyle sev`i artık izlemiyorum ama çok iyi reyting almış :Z o ses Türkiye a\b`de düşmüş :T: hey canlı iyi gitmiş Show TV artık reytinglerde daha iyi duruma geliyor yavaş yavaş :)
ama kelime oyunu pt1 de yayınlandı total 60. ab 61.olmuş daha kötüsü olamazdı zaten

o programın bu kadar iyi reyting almasının en önemli nedeni bence saati çünki ana haberlerin sonları ve çoğu kanalda reklamlar oluyor yani boşluk oluyor :)
ama yarışma saat 19:15-19:45 arası yayınlanıyo yani ana haberler reklam değil yayındalar sadece bugün 20:00 bitecek ama normalde 19:15-19:45 dediğim gibi

ama yarışma saat 19:15-19:45 arası yayınlanıyo yani ana haberler reklam değil yayındalar sadece bugün 20:00 bitecek ama normalde 19:15-19:45 dediğim gibi
evet dogru :D ama her keste ana haber izlemiyorki :D ve Star ana haber bitdi digerleride ayni seyleri veriyorlar zaten :D

evet dogru :D ama her keste ana haber izlemiyorki :D ve Star ana haber bitdi digerleride ayni seyleri veriyorlar zaten :D
evet ama bence yarışmanın bu reytingleri almasının en önemli nedeni de iyi olması sıkılmadan izliyorum ben

zaten iyi olmasa ister tüm kanallar reklam yine izlenmez