14 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yarin o ses 9+ Total, AB 10+ alir gibi. Atv ikinci olur. Digerleri 4 reyting üstü zor bence :)

ab seyircisi gitmediyse biyere +11 üstü rahat

gecen yıl muhtesem yüzyıl arifeye denk gelmis totalde 9.54 ab 11:76 almıs ama shareler ucuk %37 share almıs bakalım busene nolcak ab yüksek alabilecek bir yapım yok o ses dısında milyoner 4 falan alir

o ses 23:21 Finised

Son düzenleme:
23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.88 2) ATV: 4.04 3) SHOW: 2.65 4) SMNYL TV: 1.99 5) KANALD: 1.93

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.76 2) SHOW: 3.23 3) KANAL7: 2.26 4) SMNYL TV: 2.11 5) FOX: 1.9

Son düzenleme:
sbt ne dandikmiş. baglamışlar denekleri saçma sapan sonuç çıkarıyor. hükümet kadını yayınlandıgın 4 civarı reyting aldı şimdi 7 leri görmüş. bu açık seçik sbtnin dandikliğini gösterir

sbt ne dandikmiş. baglamışlar denekleri saçma sapan sonuç çıkarıyor. hükümet kadını yayınlandıgın 4 civarı reyting aldı şimdi 7 leri görmüş. bu açık seçik sbtnin dandikliğini gösterir
katılmıyorum aga tns de de yüksek çıkacak o sesten sonra 2.olur
ilk yayınlandığında hangi gün yayınlanmış ona baktın mı şimdi tv de ne var bi acun var yüksek alması normaldir sorun yok

Heycanlı geç başlayacağına erken başladı aynı şey Büloş içinde öyle az kaldı geliyorum kanalın başına.

:F

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 3.69 2) STAR: 2.69 3) SHOW: 2.19

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 3.65 2) SHOW: 2.41 3) ATV: 2.05

Son düzenleme:
atv sermiyan midyatın ay lav yu filminin ekmeğini çok yemişti şimdide hükümet kadının ekmeğini yiyor

yılmaz erdoğan ve ata demirer'in bütün filimlerinide atv yayınlıyor nedense

bu akşam karadayı yoktu bir yanım eksik

Son düzenleme:
bayram geldiğinden o ses çok yüksek alamamış ama ilk 2'yi kapatır yine sorun yok:D

Beni böyle sev dün izleyemedim ama ab grubunda muhteşem yükselmiş. Bu da demek oluyor ki dizinin en çok reytingini alan yapım karadayı oluyormuş. :)

byaramdan dolayı türkiye tv izleyen kitlede %13 düşüş yaşanmış ama bu tüm türkiye nufusda %3.5 'a denk geliyor.. kısacası bu çıkan reytinglere %13 eklersek aşagı yukarı gerçek reytingi buluruz. bu da şu oluyor karadayı izleyen kitle osese pek meraklı değil ikisi arasında giden gelen seyirci çok düşük

yaz/bayram/yilbaşi millet yine tv izliyor yeter ki iyi/iddiali yapimar olsun , dizi yayinlamiyan kanalar aylik reytingte baya duşecekler , kanal D 4.olursa şaşmam.
kanal D haber aldigi ayni 3.5 reyting ilk cumlemin isbati.

O Ses Türkiye iki grupta da düşüş yaşamasına rağmen açık ara zirvede yer almış. Ab grubu tatile gittiği için ab'si düşük çıkmış ama haftaya yine 10'lu reytingleri geçecektir. :)

Hükümet Kadın çok iyi giderek kanalının yüzünü güldürmüş.

Ben Bilmem Eşim Bilir çok kötü gitmiş. Program artık miladını doldurmuş görünüyor.

Star'da yayınlanan Gerçeğin Peşinde filmi de özellikle ab'de iyi giderek günün bir diğer başarılı işi olmuş.

Beni Böyle Sev ab grubunda ilk 5'te yer alarak kanalını memnun etmiş.