İsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsinaa ben onu Mert diye biliyordum Evet şer birliği kurduk
İsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsinaa ben onu Mert diye biliyordum Evet şer birliği kurduk
Eskiciye yedirmiştin @serhatt a da ziyafet çektir ayoll Harunu kapıyor diye şey etmeTaylor Swift'in uğurlu sayısı olur.
Bana söylüyorsun da kendinden haberin yok gene ikinci
Nicki ne anlama geliyor acabaİsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsin
aa yok kimseyi zorlayamam içinden gelirse yaparİyice şıkıştır Alamancı @kerem i
@Harunnn60 'la konuşmaya başladıktan sonra foruma pek ihtiyacım kalmadı.Keşke senide yukarlarda tutabilseydik nefesin çabuk kesildi serhatı buralarda tutacaz inş
Seni kolay kolay bırakmamKeşke senide yukarlarda tutabilseydik nefesin çabuk kesildi serhatı buralarda tutacaz inş
@destere basmış zaten sende bi ezersen tamamCanım çok teşekkürler,tüm çabam hogathayı saf dışı bırakmak
Aaa onu diyorum bende aslında iyi atılım yapmıştın@Harunnn60 'la konuşmaya başladıktan sonra foruma pek ihtiyacım kalmadı.
O değilde bir ara 3. olmuştum lan. Hep ilk 7'deydim. Ne günlerdi.
1.olarak büyük hezimet yaşattım zaten@destere basmış zaten sende bi ezersen tamam
O zamana kadar kim öle kim kala, daha yaza girmedik zatendestere hortlar gelecek kış ayına heveslenmeyin ayoll @serhatt
Aaa o konuda haklısın uzun aralar verip duruyor gelince bulamazsam demiyor @serhattO zamana kadar kim öle kim kala, daha yaza girmedik zaten
Bu gelişinde seni bulamayacakAaa o konuda haklısın uzun aralar verip duruyor gelince bulamazsam demiyor @serhatt