İsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsinaa ben onu Mert diye biliyordumEvet şer birliği kurduk
![]()
İsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsinaa ben onu Mert diye biliyordumEvet şer birliği kurduk
![]()
Eskiciye yedirmiştin @serhatt a da ziyafet çektir ayoll Harunu kapıyor diye şey etmeTaylor Swift'in uğurlu sayısı olur.
Bana söylüyorsun da kendinden haberin yok gene ikinci
![]()
Nicki ne anlama geliyor acabaİsminimi nickinden dolayı mert sananlar oluyor ilk değilsin![]()
![]()
![]()
aa yok kimseyi zorlayamam içinden gelirse yaparİyice şıkıştır Alamancı @kerem i![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 'la konuşmaya başladıktan sonra foruma pek ihtiyacım kalmadı.Keşke senide yukarlarda tutabilseydik nefesin çabuk kesildiserhatı buralarda tutacaz inş
![]()
![]()
![]()
Seni kolay kolay bırakmamKeşke senide yukarlarda tutabilseydik nefesin çabuk kesildiserhatı buralarda tutacaz inş
![]()
![]()
![]()
@destere basmış zaten sende bi ezersen tamamCanım çok teşekkürler,tüm çabam hogathayı saf dışı bırakmak![]()
Aaa onu diyorum bende aslında iyi atılım yapmıştın@Harunnn60 'la konuşmaya başladıktan sonra foruma pek ihtiyacım kalmadı.
O değilde bir ara 3. olmuştum lan. Hep ilk 7'deydim. Ne günlerdi.![]()
1.olarak büyük hezimet yaşattım zaten@destere basmış zaten sende bi ezersen tamam![]()
O zamana kadar kim öle kim kala, daha yaza girmedik zaten
Aaa o konuda haklısın uzun aralar verip duruyor gelince bulamazsam demiyorO zamana kadar kim öle kim kala, daha yaza girmedik zaten![]()
Kışa kadar senin işini bitiririz biz
Bu gelişinde seni bulamayacakAaa o konuda haklısın uzun aralar verip duruyor gelince bulamazsam demiyor@serhatt