zengin ve güçlü insanlar karşılarına çıkan tuhaf ve gizemli insanları tepeden tırnağa araştırırlar...her yerde kural budur...çünkü birisini yok edersen mutlaka intikamını alcak birileri daha çıkcaktır...:beaten:
Sen hayatında karşına çıkan her kesi araştırırmısın?
Sadece paranoyalar öyle yapar..
- - - Ekleme - - -
Reytingler düzeldi. İntikam bu arada reklamdı.
intikamın bitmesine gerek yok....bir dahakide reklam olmazsa 16 geliyor....:beaten:Vadi bu hafta intikam bittikten sonra rekor yapabilir.
Acabaya cevap aramadım.Acabaya benim cevabım vardi zaten ve gizli mesaj olarak yazmıştım.Gerisini yazmaya gerek yoktu.öldürmeyen senarist öldürmüyo...acabana cevap olabildimi..acaba......:beaten:
Aslında Şahika ilk başta araştırdı. Ama araştırmasının sebebi oğlunun o kızla ilgilenmesi. Hiçbir şey bulamadı. Ne bulacak ki? Kız ismini değiştirmiş. Neyse, izlemediğin için baştan anlatsam da uzun olur.zengin ve güçlü insanlar karşılarına çıkan tuhaf ve gizemli insanları tepeden tırnağa araştırırlar...her yerde kural budur...çünkü birisini yok edersen mutlaka intikamını alcak birileri daha çıkcaktır...:beaten:
bi şey anlatmana gerek yok....revengenin ilk bölümünü izledim....vasat üstü bir dizi...tamamıyle abd şartlarına göre dizayn edilmiş yazılmış ve çekiliyor....monte crıstonun yan döner çevrilmişi....bildiğin intikam hikayesi...:beaten:
Aslında Şahika ilk başta araştırdı. Ama araştırmasının sebebi oğlunun o kızla ilgilenmesi. Hiçbir şey bulamadı. Ne bulacak ki? Kız ismini değiştirmiş. Neyse, izlemediğin için baştan anlatsam da uzun olur.
bizim giziliyle saklıyla işimiz yok gardaş...reytingimizde belli....dizimizde....yes okey....:beaten:
Acabaya cevap aramadım.Acabaya benim cevabım vardi zaten ve gizli mesaj olarak yazmıştım.Gerisini yazmaya gerek yoktu.
offffffffffffff.....vadi oranlarına bak....reyting değil pırasa sapı mübarek...:beaten:21:45 - 22:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 14.11 , 2) STAR: 8.73 , 3) KANALD: 4.76 , 4) TRT1: 4.31 , 5) FOX: 1.36
bi şey anlatmana gerek yok....revengenin ilk bölümünü izledim....vasat üstü bir dizi...tamamıyle abd şartlarına göre dizayn edilmiş yazılmış ve çekiliyor....monte crıstonun yan döner çevrilmişi....bildiğin intikam hikayesi...:beaten:
- - - Ekleme - - -
bizim giziliyle saklıyla işimiz yok gardaş...reytingimizde belli....dizimizde....yes okey....:beaten:
offfffffffffffffffffffffffffffffffff.....bu reytingleri görünce korner çizgisinden gelen topu direk rövaşata ile doksana gönderen futbolcunun yaşadığı duyguları yaşamaya başladım....[😡]22:00 - 22:15 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) ATV: 16.36 , 2) KANALD: 7.65 , 3) TRT1: 5.02 , 4) SMNYL TV: 2.03 , 5) STAR: 1.89
forumda tek kötü espri yapanı kendim sanırdım....seninkilerde fena değil hani....beyazsoy hesabımı hacklese bundan iyiydi ...artık tüm kötü yorumlarımı sana yönlerndirecem................hahahahhaha....yaşasın kötülük...şaka..şaka.....şaka....vadinin anlıkları moralinizi bozmasın....haziranda final yaptıktan sonra belki sizlerinde olur böyle anlıklar....@beyazsoy hesabımını hackledi naptı😕Neyse
---ekleme---
Çay içermisin hacı? Şuan ben kel alakaya çay demledim içiyorum.Reyting ne alaka?
aksiyon wanderfull dizaynında ilerliyo şuan....:beaten:Vay mete aymar mete nin yerine gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?