14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
SBT'nin sonu geldi mi acaba :)

sbt arızalanmadi seyirci dalgali suan maç bittikden sonra vadi yükselicek ama ortalamada düsecek çünkü geçen hafta 13 le baslamisti maç olmasaydi vadi çok daha iyi baslicakti

Oha plzen napoliyi 2 0 yeniyomuş hadi fener dayan çeyrek final için yolumuz açık

Bu gelecek reytinglerde İntikam`ın 4 dakikası reklamlı olacak. 21.41`de girdi reklama.

ooooooooooooo..leyloşum ayakta....birazdan sbt bu mutlulukla reytingleri uçurur...kimse duramaz karşısında.....[😡]

eskişehirde sinekten başka bi şey avlanmaz....:beaten:

- - - Ekleme - - -

koskoca internet bile kaldıramadı sbt neki....dediğin site iyide...başını kaçırdık dizinin....:uncomfortableness:

Ben kaçırdığım için şu an izlemiyorm zaten. Yarın izlerim :D

- - - Ekleme - - -

Rating Mühendisi ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ratingmuhendisi
Totalde 14.12 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.24 ratingle maç 2. sırada! 7.01 ratingle intikam 3. sırada!

Rating Mühendisi ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ratingmuhendisi
AB'de 14.49 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.95 ratingle maç 2. sırada! 4.85 ratingle İntikam 3. sırada!

Anlık sisteminin çöktüğünün kanıtıdır :ok:

Muhtemelen ortalama hesaplama sistemi bozuldu SBT anlıklarının.

Öünkü bu adamlar paralı üyelik ile saniyesi saniyesine görüyorlar reytingleri :D

Leyloş ayaktaysa forumdayım demektir.

Zaten bi korkum yoktu. Ölmeyeceğini bildiğim için o kadar emin konuştum. 😎

- - - Ekleme - - -

Ben kaçırdığım için şu an izlemiyorm zaten. Yarın izlerim :D

- - - Ekleme - - -

Totalde 14.12 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.24 ratingle maç 2. sırada! 7.01 ratingle intikam 3. sırada!

AB'de 14.49 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.95 ratingle maç 2. sırada! 4.85 ratingle İntikam 3. sırada!

Anlık sisteminin çöktüğünün kanıtıdır :ok:

Muhtemelen ortalama hesaplama sistemi bozuldu SBT anlıklarının.

Öünkü bu adamlar paralı üyelik ile saniyesi saniyesine görüyorlar reytingleri :D

SBT zaten çökük. Zengin Kız Faki Oğlan yakında özetiyle ilk ikiyi kapatacak A/B`de.

- - - Ekleme - - -

SBT zaten çökük. Zengin Kız Faki Oğlan yakında özetiyle ilk ikiyi kapatacak A/B`de.
Zengin Kız Fakir Oğlan Totalde 4.75 le 4. , AB'de 5.22 ratingle 3. sırada!

- - - Ekleme - - -

Dediğim gibi şimdiki anlık da çok düşük gelecek :ok:

son dakika.....son dakika....son dakika.....vadiye bir adam daha girmiş bulunmakta....bu aralar diziye giren çıkan belli değil....:beaten:

- - - Ekleme - - -

bende bir iddaada bulunuyom...intikamdaki berenin karekteri ölmeyecek...ölürse en büyük emily emily diye dolanırım....:beaten: