- Reaksiyon puanı
- 34,900
- Puanı
- 1,061
SBT'nin sonu geldi mi acaba
eskişehirde sinekten başka bi şey avlanmaz....:beaten:Az oda KVP'ye mi denk geliyor sonra o hirs ile operasyon iyi gider ha
koskoca internet bile kaldıramadı sbt neki....dediğin site iyide...başını kaçırdık dizinin....:uncomfortableness:
Muhtemelen. Vadi+Maç'ı kaldıramadı
eskişehirde sinekten başka bi şey avlanmaz....:beaten:
- - - Ekleme - - -
koskoca internet bile kaldıramadı sbt neki....dediğin site iyide...başını kaçırdık dizinin....:uncomfortableness:
SBT zaten çökük. Zengin Kız Faki Oğlan yakında özetiyle ilk ikiyi kapatacak A/B`de.
Ben kaçırdığım için şu an izlemiyorm zaten. Yarın izlerim
- - - Ekleme - - -
Rating Mühendisi <s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ratingmuhendisi
Totalde 14.12 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.24 ratingle maç 2. sırada! 7.01 ratingle intikam 3. sırada!
Rating Mühendisi <s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ratingmuhendisi
AB'de 14.49 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 9.95 ratingle maç 2. sırada! 4.85 ratingle İntikam 3. sırada!
Anlık sisteminin çöktüğünün kanıtıdır
Muhtemelen ortalama hesaplama sistemi bozuldu SBT anlıklarının.
Öünkü bu adamlar paralı üyelik ile saniyesi saniyesine görüyorlar reytingleri
Rating Mühendisi <s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ratingmuhendisiLeyloş ayaktaysa forumdayım demektir.
Zaten bi korkum yoktu. Ölmeyeceğini bildiğim için o kadar emin konuştum. 😎
- - - Ekleme - - -
SBT zaten çökük. Zengin Kız Faki Oğlan yakında özetiyle ilk ikiyi kapatacak A/B`de.
bende bir iddaada bulunuyom...intikamdaki berenin karekteri ölmeyecek...ölürse en büyük emily emily diye dolanırım....:beaten:Leyloş ayaktaysa forumdayım demektir.
Zaten bi korkum yoktu. Ölmeyeceğini bildiğim için o kadar emin konuştum. 😎
- - - Ekleme - - -