Ben karışmamGelmesin masrafa girmesin boşuna.Bizi görüp napacak sanki.
![]()
Ben karışmamGelmesin masrafa girmesin boşuna.Bizi görüp napacak sanki.
![]()
Arkadaş pek tanışma taraftarı değil sanırımBen karışmam![]()
Kendisine sor bakalım niye sevmemişFarkındayım,biliyorum![]()
Ben biliyorum boşverKendisine sor bakalım niye sevmemiş![]()
Tabi ki insan dediğin nedir ki, doğaya zarardan başka bir şey vermeyen iğrenç bir varlık.Hayvan mı seversin![]()
@MEnes sevmiyoe musunBen biliyorum boşver![]()
HaklısınTabi ki insan dediğin nedir ki, doğaya zarardan başka bir şey vermeyen iğrenç bir varlık.![]()
Niye ısrar ediyorsun
Yanlış bildiğin doğrulardan vazgeç diyeNiye ısrar ediyorsun![]()
Öyle yanlış bi durum yok ortada,ben herşeyin farkındayımYanlış bildiğin doğrulardan vazgeç diye![]()
Ne dememi istiyorsun ben bir insanı kolay kolay sevmem bilmiyor musun.
Samimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesleÖyle yanlış bi durum yok ortada,ben herşeyin farkındayım![]()
Samimi ol iyi oğlanNe dememi istiyorsun ben bir insanı kolay kolay sevmem bilmiyor musun.Hiç muhabbetim olmamış samimiyetim de olmamış.
![]()
Belki de bilerek olmuyorumdur nereden biliyorsun.Samimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesle
Samimi ol iyi oğlan![]()
Ben görüştüm test edildi onaylandıBelki de bilerek olmuyorumdur nereden biliyorsun.Benim forumda olduğum zaman mesajları okuduğumu biliyorsundur. İlla muhabbete dahil olmam gerekmiyor yani.
![]()
Ben görüşmedim test etmedim ve onaylamadım henüz.Ben görüştüm test edildi onaylandı![]()
Denizcim herkes aynı olacak diye bişey yok boşver sen,ısrarcı olmaSamimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesle
Samimi ol iyi oğlan![]()
Üzdün çocuğu .ssBen görüşmedim test etmedim ve onaylamadım henüz.Görüşmem için de belirli koşulların oluşması gerekir.
![]()
Boşver sen benle takıl o havalı birazDenizcim herkes aynı olacak diye bişey yok boşver sen,ısrarcı olma![]()