Ben karışmamGelmesin masrafa girmesin boşuna. Bizi görüp napacak sanki.
Ben karışmamGelmesin masrafa girmesin boşuna. Bizi görüp napacak sanki.
Arkadaş pek tanışma taraftarı değil sanırımBen karışmam
Kendisine sor bakalım niye sevmemişFarkındayım,biliyorum
Ben biliyorum boşverKendisine sor bakalım niye sevmemiş
Tabi ki insan dediğin nedir ki, doğaya zarardan başka bir şey vermeyen iğrenç bir varlık.Hayvan mı seversin
@MEnes sevmiyoe musunBen biliyorum boşver
HaklısınTabi ki insan dediğin nedir ki, doğaya zarardan başka bir şey vermeyen iğrenç bir varlık.
Niye ısrar ediyorsun
Yanlış bildiğin doğrulardan vazgeç diyeNiye ısrar ediyorsun
Öyle yanlış bi durum yok ortada,ben herşeyin farkındayımYanlış bildiğin doğrulardan vazgeç diye
Ne dememi istiyorsun ben bir insanı kolay kolay sevmem bilmiyor musun. Hiç muhabbetim olmamış samimiyetim de olmamış.
Samimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesleÖyle yanlış bi durum yok ortada,ben herşeyin farkındayım
Samimi ol iyi oğlanNe dememi istiyorsun ben bir insanı kolay kolay sevmem bilmiyor musun. Hiç muhabbetim olmamış samimiyetim de olmamış.
Belki de bilerek olmuyorumdur nereden biliyorsun. Benim forumda olduğum zaman mesajları okuduğumu biliyorsundur. İlla muhabbete dahil olmam gerekmiyor yani.Samimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesle
Samimi ol iyi oğlan
Ben görüştüm test edildi onaylandıBelki de bilerek olmuyorumdur nereden biliyorsun. Benim forumda olduğum zaman mesajları okuduğumu biliyorsundur. İlla muhabbete dahil olmam gerekmiyor yani.
Ben görüşmedim test etmedim ve onaylamadım henüz. Görüşmem için de belirli koşulların oluşması gerekir.Ben görüştüm test edildi onaylandı
Denizcim herkes aynı olacak diye bişey yok boşver sen,ısrarcı olmaSamimi değilmiş senle samimiyet kur zaten çabuk kaynaşıyor herkesle
Samimi ol iyi oğlan
Üzdün çocuğu .ssBen görüşmedim test etmedim ve onaylamadım henüz. Görüşmem için de belirli koşulların oluşması gerekir.
Boşver sen benle takıl o havalı birazDenizcim herkes aynı olacak diye bişey yok boşver sen,ısrarcı olma