- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
İnstagrama atta bizde görelimSon halimi göndermiştim benzetti.![]()
İnstagrama atta bizde görelimSon halimi göndermiştim benzetti.![]()
bu haft a tekrarlarımız daha iyi giddecek inş..amin..Ali daha tatlıdır![]()
Sen hala Kadıköy'de mİşinKadıköy Yeldeğirmenine yolla![]()
EvetSen hala Kadıköy'de mİşin![]()
Hadi hayırlı yolculuklarEvetAkşam dönüyorum biletimi aldım
![]()
Haftaya taş çatlasın 4,50 alır yavaş yükseliyor ama 5,50'ye kadar yolu varbu haft a tekrarlarımız daha iyi giddecek inş..amin..![]()
Ne o dönmemi istemiyorsun sankiHadi hayırlı yolculuklar![]()
Bana ne sanki benle yaşıyorNe o dönmemi istemiyorsun sanki![]()
Haftaya Büyükadaya gidicem gel sendeBana ne sanki benle yaşıyor![]()
Hem dönüyorum diyor hem Büyükada'ya gidiyor nasıl oluyor oHaftaya Büyükadaya gidicem gel sende![]()
Bugün dönüyorum evet,günübirlik gelecem tekrar ada içinHem dönüyorum diyor hem Büyükada'ya gidiyor nasıl oluyor o![]()
Gidip dönmenin ne mantığı var o zamanBugün dönüyorum evet,günübirlik gelecem tekrar ada içinSanki dünyanın öbür ucunda oturuyorum
![]()
Haftaya adada yapalım o pikniği dönmem gerek acil durumlar varGidip dönmenin ne mantığı var o zamanPazar günü piknik yapıyoruz sen de gel
![]()
Halbuki forumcular gelecektiHaftaya adada yapalım o pikniği dönmem gerek acil durumlar var![]()
Tamam işte adada yapalım tabiat parkındaHalbuki forumcular gelecekti![]()
Çiğdem niye iki kategoriyi alıyor TOTAL tek başıma benim ve senden fazla almışım.
FOX'ta romantik komedi bile tutmuyor.![]()
Aaa ha sen ha ben ne farkı var aynı eve geliyor reyting @mrt-064N1K Romantik Komedi değil Gençlik dizisi
@Çiğdem- AB biri değil o yüzden sizin ikinize göz kırpıyor hem ablanın kitlesini istemiyor musun![]()
Ben fikrimi söyledim,he bi de hepiniz İstanbuldasınız ben kalkıp şehir dışından gelicem karar sizlerin
Gelmesin masrafa girmesin boşuna.