- Reaksiyon puanı
- 69,969
- Puanı
- 1,060
İnstagrama atta bizde görelimSon halimi göndermiştim benzetti.
İnstagrama atta bizde görelimSon halimi göndermiştim benzetti.
bu haft a tekrarlarımız daha iyi giddecek inş..amin..Ali daha tatlıdır
Sen hala Kadıköy'de mİşinKadıköy Yeldeğirmenine yolla
Evet Akşam dönüyorum biletimi aldımSen hala Kadıköy'de mİşin
Hadi hayırlı yolculuklarEvet Akşam dönüyorum biletimi aldım
Haftaya taş çatlasın 4,50 alır yavaş yükseliyor ama 5,50'ye kadar yolu varbu haft a tekrarlarımız daha iyi giddecek inş..amin..
Ne o dönmemi istemiyorsun sankiHadi hayırlı yolculuklar
Bana ne sanki benle yaşıyorNe o dönmemi istemiyorsun sanki
Haftaya Büyükadaya gidicem gel sendeBana ne sanki benle yaşıyor
Hem dönüyorum diyor hem Büyükada'ya gidiyor nasıl oluyor oHaftaya Büyükadaya gidicem gel sende
Bugün dönüyorum evet,günübirlik gelecem tekrar ada için Sanki dünyanın öbür ucunda oturuyorumHem dönüyorum diyor hem Büyükada'ya gidiyor nasıl oluyor o
Gidip dönmenin ne mantığı var o zaman Pazar günü piknik yapıyoruz sen de gelBugün dönüyorum evet,günübirlik gelecem tekrar ada için Sanki dünyanın öbür ucunda oturuyorum
Haftaya adada yapalım o pikniği dönmem gerek acil durumlar varGidip dönmenin ne mantığı var o zaman Pazar günü piknik yapıyoruz sen de gel
Halbuki forumcular gelecektiHaftaya adada yapalım o pikniği dönmem gerek acil durumlar var
Tamam işte adada yapalım tabiat parkındaHalbuki forumcular gelecekti
Çiğdem niye iki kategoriyi alıyor TOTAL tek başıma benim ve senden fazla almışım.
FOX'ta romantik komedi bile tutmuyor.
Aaa ha sen ha ben ne farkı var aynı eve geliyor reyting @mrt-064N1K Romantik Komedi değil Gençlik dizisi
@Çiğdem- AB biri değil o yüzden sizin ikinize göz kırpıyor hem ablanın kitlesini istemiyor musun
Ben fikrimi söyledim,he bi de hepiniz İstanbuldasınız ben kalkıp şehir dışından gelicem karar sizlerin
Gelmesin masrafa girmesin boşuna. Bizi görüp napacak sanki.