13 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Of Lordly sana ne desem artik her bir yorumun Star ezilmis , star batmis , bitmis.Niye boyle yorumlar yapiypsun anlamadim.
Pazartesi - 16.Sirada
Sali - 10.Sirada
Carsamba - 19.Sirada
Persembe - 12.Sirada
Cuma - 1.Sirada
Bunun neresi batmis , ezilmis?Simdi gelecek hafta bakalim yine yukselecek , batik , ezilmis diyosun da ilk 20'ye giriyo her gun , Cuma gunu 1.Sirada oluyo , bu batik degil'dir.Hem sadece Cuma gununle avunmuyoruz , Sali'da iyi , Persembe'de , Pazartesi ve Carsamba sadece azacik kotu ama duzelir.

ben ab bakarım reklamcılar ab ye göre hareket edior

pazartesi 6 sali 5 çarsamba 8 persembe 6 cuma 1 :))))))))))))))))))))))))))

yani para kazandırıo kanal paralari cebe indiriyor :)

Evet ab'de onemli ama ben total'e bakarim nekadar izlendigine hem okadar'da batik bisey gormuyorum.

Of Lordly sana ne desem artik her bir yorumun Star ezilmis , star batmis , bitmis.Niye boyle yorumlar yapiypsun anlamadim.
Pazartesi - 16.Sirada
Sali - 10.Sirada
Carsamba - 19.Sirada
Persembe - 12.Sirada
Cuma - 1.Sirada
Bunun neresi batmis , ezilmis?Simdi gelecek hafta bakalim yine yukselecek , batik , ezilmis diyosun da ilk 20'ye giriyo her gun , Cuma gunu 1.Sirada oluyo , bu batik degil'dir.Hem sadece Cuma gununle avunmuyoruz , Sali'da iyi , Persembe'de , Pazartesi ve Carsamba sadece azacik kotu ama duzelir.

İlk olarak yazdığın sıralar tabi ki batık. 19, 10, 16 batık değildir de nedir? O kadar proje siparişi verdi Star ama ilk 3'ü geçtim ilk 10'a zor girmişler.

İkincisi niye sadece prime'a bakıyorsun ki gündüz kuşağında 1 reytingi geçemiyor çoğu daha ne olsun.

Diğer kanalların haberleri izlenirken Star Haber'in yüzüne kimse bakmıyor bile...

Evet ab'de onemli ama ben total'e bakarim nekadar izlendigine hem okadar'da batik bisey gormuyorum.

starın basarısını kıskanıyor özellikle abde hergün iki 3 yapım sokmasından rahatsız oluo benzemez kimse sana yükselisini kabullenemiyor sudan bıkmıs balıklarin gelisini sezdi ona fazla girmiyor haftaya özetile birlikte iki gruptada ilk 5e giricek ibreti ailem yeni saatinde eskiye göre iyi ama çok iyi olmadigi içni onda elestiri hakkı var işler güçler çok iyi zaten insanlar alemi ab de iyi gidiyor

kısacasi kıskanıyor :)

Gündüz kuşağı da ortada işte;

*Büyük Risk Final: 1,38 reyting
*Ayşe&Alişan: 1,37 reyting
*Beni Affet tkr: 1,25 reyting
*Büyük Risk: 1,07 reyting
*Sihirli Annem tkr: 1,02 reyting
*Ayşe&Alişan özel: 0,99 reyting
*Papatyam tkr: 0,93 reyting
*Günün Olayı: 0,89 reyting
*Benim Güzel Evim: 0,88 reyting
*Star Ana Haber: 0,86 reyting
*Ayşe&Alişan başlıyor: 0,75 reyting

Gündüz kuşağı da ortada işte;

*Büyük Risk Final: 1,38 reyting
*Ayşe&Alişan: 1,37 reyting
*Beni Affet tkr: 1,25 reyting
*Büyük Risk: 1,07 reyting
*Sihirli Annem tkr: 1,02 reyting
*Ayşe&Alişan özel: 0,99 reyting
*Papatyam tkr: 0,93 reyting
*Günün Olayı: 0,89 reyting
*Benim Güzel Evim: 0,88 reyting
*Star Ana Haber: 0,86 reyting
*Ayşe&Alişan başlıyor: 0,75 reyting

ayşe ile alişan dısında hepsi tekrar onun için maliyeti yok ne gelirse kar :) lodly bigit ya gün seçion büyük risk genelde çok daha iyi gidiyor o günler yoklardasin

kabul et iste gün seçion fırsat kolluyon biz bunu yapmiyoruz :)

İlk olarak yazdığın sıralar tabi ki batık. 19, 10, 16 batık değildir de nedir? O kadar proje siparişi verdi Star ama ilk 3'ü geçtim ilk 10'a zor girmişler.

İkincisi niye sadece prime'a bakıyorsun ki gündüz kuşağında 1 reytingi geçemiyor çoğu daha ne olsun.

Diğer kanalların haberleri izlenirken Star Haber'in yüzüne kimse bakmıyor bile...
Gunduz kusagin'a nekadar istersen yorum yap , ama ben prime'a bakiyorum nedese o saateki yapimlar birinci oluyo , 16,10,19,12,1 , bu siralar batik degil 100 tane program var ilk 20'ye her yapim'i girmis gelecek hafta Pazartesi ilk 10'a girebilir , Sali da ilk 5'e ozaman'da bi batik?

Gunduz kusagin'a nekadar istersen yorum yap , ama ben prime'a bakiyorum nedese o saateki yapimlar birinci oluyo , 16,10,19,12,1 , bu siralar batik degil 100 tane program var ilk 20'ye her yapim'i girmis gelecek hafta Pazartesi ilk 10'a girebilir , Sali da ilk 5'e ozaman'da bi batik?

bikere tüm kisiler de önemli ama ab daha önemli ab ye yorum yapmio nerde düsük görse ona yapio ama çogu ab yüksek çıktıgı için ağzını açmiyor objektiflik 0 adamda

starın basarısını kıskanıyor özellikle abde hergün iki 3 yapım sokmasından rahatsız oluo benzemez kimse sana yükselisini kabullenemiyor sudan bıkmıs balıklarin gelisini sezdi ona fazla girmiyor haftaya özetile birlikte iki gruptada ilk 5e giricek ibreti ailem yeni saatinde eskiye göre iyi ama çok iyi olmadigi içni onda elestiri hakkı var işler güçler çok iyi zaten insanlar alemi ab de iyi gidiyor

kısacasi kıskanıyor :)

kreyscim yazdıkların gözümde yorum değeri bile taşımıyor. Çünkü bir şeyi doğru düzgün savunamıyorsun bile. Hep çocukça şeyler yazıyorsun. :) Seninle tartışmamın nedeni deşarj olmam. Eğleniyorum seninle tartışırken. :D Yoksa yazdıklarında bir sey yok.

Ama rica ediyorum muhtesemyuzyil arkadasimla olgun bir sekilde ağiz tadiyla tartisirken araya girme de tartismanin seviyesini dusurme lutfen. :)

Ayrica sen ne dersin iki kisi konusurken 3.su karismasin. :)

kreyscim yazdıkların gözümde yorum değeri bile taşımıyor. Çünkü bir şeyi doğru düzgün savunamıyorsun bile. Hep çocukça şeyler yazıyorsun. :) Seninle tartışmamın nedeni deşarj olmam. Eğleniyorum seninle tartışırken. :D Yoksa yazdıklarında bir sey yok.

Ama rica ediyorum muhtesemyuzyil arkadasimla olgun bir sekilde ağiz tadiyla tartisirken araya girme de tartismanin seviyesini dusurme lutfen. :)

Ayrica sen ne dersin iki kisi konusurken 3.su karismasin. :)

sen biz konusurken araya giriyon :)

Yaz sezonunda 16. 10. 19. olmak kadar kötü bir durum olamaz bence. Ayrıca reytingleri de 3 reyting bile değil. Her hafta aynı şeyleri söylüyorsunuz. Haftaya yükselir diyorsunuz ama yükselmiyorlar.

İşler Güçler yükselir dediniz Milyoner bile gelmeden düştü mesela. Diğerlerinin yükseleceğinin garantisini kim verebilir ki?

Yaz sezonunda 16. 10. 19. olmak kadar kötü bir durum olamaz. Ayrıca reytingleri de 3 reyting bile değil. Her hafta aynı şeyleri söylüyorsunuz. Haftaya yükselir diyorsunuz ama yükselmiyorlar.

İşler Güçler yükselir dediniz Milyoner bile gelmeden düştü mesela. Diğerlerinin yükseleceğinin garantisini kim verebilir ki?

ab ye nie agzini açmion çünkü o tarafta hep atv show falan geçio yoksun :)

ab ye nie agzini açmion çünkü o tarafta hep atv show falan geçio yoksun :)

kreys araya girip durma ya.

Kaç kere söyledim ben bir şeyin ne kadar izlendiğine totale bakarım diye. Bunu anlamanın nesi zor. muhtesemyuzyil da ayni seyi soyledi. O da totale bakıyormus.

Yani ikimiz de totale bakiyoruz ve o konuda sıkıntı yok. Sürekli a/b deyip durma. A/b'ye bakmıyoruz. Türkçe anlayamıyor musun?

kreys araya girip durma ya.

Kaç kere söyledim ben bir şeyin ne kadar izlendiğine totale bakarım diye. Bunu anlamanın nesi zor. muhtesemyuzyil da ayni seyi soyledi. O da totale bakıyormus.

Yani ikimiz de totale bakiyoruz ve o konuda sıkıntı yok. Sürekli a/b deyip durma. A/b'ye bakmıyoruz. Türkçe anlayamıyor musun?

bn ab bakıom :)

Senin a/b'ye falan baktığın yok. Hangisi yüksekse ona bakıyorsun bunu herkes görüyor. Örneğin Beni Affet söz konusu olunca aniden totalci oluyorsun.

Biz total'e bakıyoruz ve sürekli önümüze a/b'yi sürmekten vazgeç. Sen neye bakarsan bak ben total'e bakıyorum ama sürekli a/b'ye de bak diyip duruyorsun. Anla artık şunu benim için total önemli o kadar.

- - - Ekleme - - -

adam sana neye bakıyon demiyo ki bütün gün totale bakıyorum diyo sen hep ab yi savunuyon ona karsı anlamıyosun galiba

Ohh en azından yazdıklarımı anlayanlar var. muhtesemyuzyil da ben de total'e bakıyoruz dedik ama ikimiz konusurken surekli a/b diyip duruyor. :D 40 kere soyledik total diye. :D

Son düzenleme:
Tamam , daha fazla tartisma olmasin , ben total'e bakiyorum cunki nekadar izlendigini gosterir, Hayatimin Rolu bence ilk 10'a girer'se , Sudan Bikmis Baliklar ilk 5'e girer'se ozaman iste kotu olmaz , ve Lordly sen'de ezilmis demezsin yine insallah.

- - - Ekleme - - -

Ama ab'de tartirmasiz Star cok iyi gidiyo , Lordy insallah ab'yide okadar kucuk gostermezsin nedense orda 5.6.8.9.1 , ab'grubunda Star'a bisey diyemezsin nedense cok izleniyo , ama yinede kim neye isterse baksin , sadece ben total'e bakiyorum.

Benzemez kimse sana iki grubtada cok iyi giderek ilk ikiyi kapatmis hele AB de 6 Reytingi görerek yaz sezonunda cok basarili olmus.

Prime Time 2 de yayinlanan Cocuklar Duymasin in tekrari iki grubtada gayet iyi gitmis, Total de nerdeyse yeni Bölümü kadar izlenmis.

Daha önce defalarca yayinlanmis olmasina ragmen Kolpacino yine iki grubtada 3. olarak basarili olup Show tv yi sevindirmis.