13 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

benzemez kimse sana düsmesine ragmen çok iyi gidiyor

Seyfi Dursunoglu'dan büyük ayip bence diyecektim sakaymis..

Benzemez Kimse Sana dusmesine ragmen , yinede ilk sirada , 22-23'te de zirvede olursa , ve gecen hafta 4.0 aldi simdi 3.5 alir , ama zirvede olur.

kimse sana başladığından beri diyorum yazın gelsin düşer diye başladığı reytıngının çok altında çünkü programda rakipleri kötü seyfi dursuno. kendini yırtıyor ama olmuyor ışte

Star gün boyu ortada görünmemiş. :d :dBenzemez Kimse Sana'nın karşısında rakip bile yok. Rakipsiz halde bile ancak bu reytingleri alıyorsa demek ki rakip olsaymış BKS da batacakmış. :d :dStar'ın yeni programlarının hepsi yattı. Diziler fos çıktı. BKS sırtladı Star'ı. Diğerleri bir işe yaramıyor. :d

Star gün boyu ortada görünmemiş. :d :dBenzemez Kimse Sana'nın karşısında rakip bile yok. Rakipsiz halde bile ancak bu reytingleri alıyorsa demek ki rakip olsaymış BKS da batacakmış. :d :dStar'ın yeni programlarının hepsi yattı. Diziler fos çıktı. BKS sırtladı Star'ı. Diğerleri bir işe yaramıyor. :d

star hepsi tutu kabullenemiyorsun ama ab de hepsi ilk 10da ve totalde reyting geliyor kıskananlar çatlasin :)

hepsi iyi reyting aldı kabullen bitsin :D

Son düzenleme:
Hayat akip gidiyor (Benzemez Kimse Sana - Bay J) çok dogru cümle..

@hayret bi sey Avrupada reklamlar çok kisa..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhteşem'in arkasından reyting alana tuttu demem ben o kadar kendimi yalanlarla avutan biri değilim şükür.Eyvah Düşüyorum'un perşembe günü haline gördük 2 reyting bile alamıyordu.Star batık. :d Sizler ne kadar uğraşsanız çabalasanız kendinizi yırtsanız da Star batık. :d Reytinglerde apaçık gün gibi ortada. :d :d Gün boyu listeye bile girememiş. :d

Muhteşem'in arkasından reyting alana tuttu demem ben o kadar kendimi yalanlarla avutan biri değilim şükür.Eyvah Düşüyorum'un perşembe günü haline gördük 2 reyting bile alamıyordu.Star batık. :d Sizler ne kadar uğraşsanız çabalasanız kendinizi yırtsanız da Star batık. :d Reytinglerde apaçık gün gibi ortada. :d :d Gün boyu listeye bile girememiş. :d

beni affet geldiginde yine arka sokaklari geçecek :) diger projeler tutu diger kanallar arasinda suan çok iyi hele foxa ezici bir üstünlük kurdu STAR rekorlara devam ediyor :D atma ilk 10da 3 4 yapim sokuo hergün :)

- - - Ekleme - - -

star ezdi :D

22:00 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.69 , 2) SHOW: 2.46 , 3) FOX: 2.42 , 4) ATV: 2.2 , 5) KANALD: 1.76