13 Temmuz 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bks çok iyi gidiyo özellikle abde müthiş iş yapıyo tebrikler

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]BENZEMEZ KİMSE SANA - PERFORMANS[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:46:03[/TD]
[TD]22:51:35[/TD]
[TD]00:58:12[/TD]
[TD]6,62[/TD]
[TD]26,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

izlemiyorum ama süper gidiyor reytinglerde

Star Haber ve Günün Olayı dibi görmüş. :d Hafta içi hafta sonu fark etmiyor, Star haber hep diplerde. :d

Dalgamı geçtim ya o yeter. :d Star Haber 7/24 yerlerde. :d Yazık yahu insan acıyor bir yandan da(!) :d

AxxLi81CEAANDjm.jpg

Benzemezkimsesana ratinglerde hem AB hem de total de yine birinci, ugur aslan ve ben birinciligi hissetmisiz sanki

süper twit atmis :D biliolar birincilik kesin

Ah yazık yavrum ya Star 40 yılda 1. oldu tadını çıkarıyor ne yapsın seni de anlıyoruz. :d :d

Şimdi görün beni haftaya cumaya kadar nasıl dalga geçecem Star'la. :d Gerçi bugün de Star'ın Bks dışındaki programlarıyla doya doya dalgamı geçtim. 1 reytingi geçen programı yok neredeyse. 😀d

Ah yazık yavrum ya Star 40 yılda 1. oldu tadını çıkarıyor ne yapsın seni de anlıyoruz. :d :d

Şimdi görün beni haftaya cumaya kadar nasıl dalga geçecem Star'la. :d Gerçi bugün de Star'ın Bks dışındaki programlarıyla doya doya dalgamı geçtim. 1 reytingi geçen programı yok neredeyse. 😀d

hgepsi geçio sen görmüyon nasi bakiosan :D gecsen nolcak hep ezilion gerçekler karsisinda :D

bütün programlar ilk 10akuruldu hala hayal görüon heralde :d bn burda oldugum sürece senin hiç sansin yok :D

puahahahah :d Abi vallaha yemin ediyorum şuan gülüyorum ya çok eğlecelisin sen. :d

O ilk 10'dakileri bir de biz görebilsek. :d Destere sana gözlüklerinden vermiş galiba hayal görmeye başladın. :d Doktora git doktora. :d

puahahahah :d Abi vallaha yemin ediyorum şuan gülüyorum ya çok eğlecelisin sen. :d

O ilk 10'dakileri bir de biz görebilsek. :d Destere sana gözlüklerinden vermiş galiba hayal görmeye başladın. :d Doktora git doktora. :d

evet hayattımın rolü sudan bıkmıs balıklar işler güçler benzemez kimse sana hepsi :)))))) ben kanalin kazandıgı paraya bakarim dizinin yayin hayati ab bakar abde eze eze bir hal olmus hala konusuon basarisini kıskanıon :d zuhaha :D

Star Tv ile dalga geçmek çok eğlenceli yahu. :d :d İlk 50'ye girmeye çabalayan bir kanal işte hor görmemek lazım aslında ama elimde değil. :d

Star yönetimi Aydın Doğan'dan bir yardım istesin bence. :d Bilir kişiden bir şeyler öğrensinler yahu bu reytinglerden biz utanıyoruz nasıl hala insan içine çıkabiliyorlar. :d :d

Yarın sabah şenlik var Star'ın reytingden yoksun olduğu bir gün daha. :d Çok eğlenceli olacak. Sabırsızlanıyorum. :d