Yahu beni affet'in yeni bölümü bir zahmet Arka Sokaklar'ın tekrarını geçiversin.Beni Affet'in tekrarı ezik büzük oldu listede görünmüyor.
Ayrıca Star dediğin gibi ancak Fox'u ezebilir. Diğer kanalların yanına yaklaşamaz.Zaten kanallar 2 grup halinde.Bir tarafta KANAL D, ATV, SHOW TV muhteşem 3'lüsü.Diğer tarafta FOX ve STAR ezikleri.Fox'la Star yarışsın kendi arasında.
ahahaahhe he bugun fox kanald atv show hepsini dagitmis kabul edemiyorsun ama ölesultan tkr birinci olacakti göya ezilmis iste
ahahaahYahu star ancak akşam listeye girdi onda da ortalama 4 reytingi geçemeyecek.Gündüz tüymüş Star.Sihirli Annem fena.Alişan Ayşe çok iddialı diyodun aniden titanik gibi batıverdiler.Beni Affet tekrarı ezik büzük.Reytingden haberi olmayan Benim Güzel Evim hala dipte.Daha nelerr nelerr.Cuma günü dışındaki günlerin prime time'larında Star 3 reyting bile alamıyor.Cuma günü var başka gün yok.
Star'ın birinci kanal olma gibi bir kaygısı yok ki. Farklı, kaliteli bir yayın anlayışı peşindeler. Şu an bunda da gayet başarılılar. Şu an en izlenilebilir kanal Star bence.
Bence zamanlı daha da iyi olacak Star çünkü bir izleyici profili kazanmaya başladı. Reyting olarak da durumları çok kötü değil. Yeni dizileri A/B'de iyi durumda. Tabii kışın ne yapacaklarını kestirmek zor. Şu anki dizilerinin kışın reyting sıkıntısı çekeceği bir gerçek.
Göreceğiz. Senin hesaplarına göre Sultan şimdiye yayından kaldırılmıştı ama totalde 7 reyting alıyor, bu hafta AB`de düştü sadece o da gelecek hafta yükselir. Hala düşüyor diyorsun bravorevanciğim kanal d nerde iyi gidiyor yahuu yazın dökülüyor. annem uyurken dizisi patladı. artık carsambada birinci olması imkansız. pazartesi tek sultan var onunda dediğim gibi düşüşü devam ediyor ab de zor birinci oldu diğer günler birincilikleri yok. bu yaz kanal d nin tahtı sallanıyor kışın işi çok zor elinde sadece bir salı bırınciliği var oda sallanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?