Sorma bayılıyorum.
Onun artık totali A/B`si belli olmuyor.UEK gelsin o zaman tek AB'si TOTAL'inden yüksek işimiz.![]()
Çocuklar Duymasın gelse idare eder bence kanalını.
Onun artık totali A/B`si belli olmuyor.UEK gelsin o zaman tek AB'si TOTAL'inden yüksek işimiz.![]()
O da az önceAma TNS'de 12 aldık dimi?
Hani olmaz ya, oldu ki Beren vadiye transfer oldu. O zaman izler misin 🙂 Tabuları yık bence bak vadiciler duymasın ben bile intikam tekrarı izlemiş adamım sen de izlemelisin 🙂
Sorma bayılıyorum.![]()
O zaman bu hafta TNS 13 alabilirmiyiz???Tabi aldi gecen 51 mi 52.bölüm Total AB 12.25 reyting aldik TNSde
anliklarda benim bildigim ilkarastirmak gerek
![]()
İşte bunu demiyecektin. Şimdi bir Muhteşem konusu gelir Emreden.Yok o gider ayak Muhteşem'e 2.lik tattıracak inşallah.@xemrexxx
biraz doktor sözü dinleyin kış vakti üstünüz açık uyumayınYok o gider ayak Muhteşem'e 2.lik tattıracak inşallah.@xemrexxx
O zaman bu hafta TNS 13 alabilirmiyiz???![]()
Bu akşamkinden bahsetmiyorum 3 hafta öncede sbt anlıklarında 12 reytingi 1 defa daha görmüştük.O da az önceAma TNS'de 12 aldık dimi?
Beren şu an İntikamda izliyormuyum?Hani olmaz ya, oldu ki Beren vadiye transfer oldu. O zaman izler misin 🙂 Tabuları yık bence bak vadiciler duymasın ben bile intikam tekrarı izlemiş adamım sen de izlemelisin 🙂
hımmm hiç hatırlamıyorumBu akşamkinden bahsetmiyorum 3 hafta öncede sbt anlıklarında 12 reytingi 1 defa daha görmüştük.
3 hafta önce diğer anlıklarda da 4 defa 11 almıştık,Bu akşam diğer anlıklarımız çok zayıf.hımmm hiç hatırlamıyorum![]()
hımmm hiç hatırlamıyorum![]()