Hafta Sonu Haber öncesi olabilir ama Karagül'ün Tekrarı filan iyi Oranlar alıyor Hafta Içi zaten yer yok.Bu dizi günlük olabilir ama.
Hafta Sonu Haber öncesi olabilir ama Karagül'ün Tekrarı filan iyi Oranlar alıyor Hafta Içi zaten yer yok.Bu dizi günlük olabilir ama.
Hiç yapmadım.Kaç kez yaptın aynı şeyi.
Haluk nasıl her şeyi FOX'a alıyor sen de Yalan Dünya'yı hayal ettiğin Güne alıp duruyorsun.
Ben bi kere hep onu netten takip etmeye aliştim Reklam girince araya tadı çıkmıyor Hem reklamda Selahattin hem YD'de çekilmiyorlar (Selahattini seven var mı yaa😕 O cıksa diziye can kan gelir )
Bence çook az
Hafta Sonu Haber öncesi olabilir ama Karagül'ün Tekrarı filan iyi Oranlar alıyor Hafta Içi zaten yer yok.
O yüzden diyorum Arkadaşım Hoşgeldin ve ya Yalan Dünya bugüne gelmeli. Hele Yalan Dünya 8 bile alabilir geçen seneki gibi.Yok bu güne AB işi lazım reklamda birbirlerine dağılıyorlar.
Mobil olmasam kanıtlardım. Daha önce de yaptın böyle.Hiç yapmadım.
Benim hayalimdeki gün aslında Cuma. Ama reyting olarak nerede başarılı olacaksa o günde olmasını isterim.
Oyunculuguna bişey demiyorum zaten Selahattin hiç olmamiş bi karakter Vasfiye karaakteri nasıl güzelse o, o kadar kötüOyuncu olarak çok iyi biri Olgun Şimşek. Var tabii niye sevmesinler?
Benim en yakın arkadaşım bu diziyi ne Vasfiye ne Zerrin için seyrediyor. En çok güldüğü Bünyamin.
Unutma Beni'yi de etkiler.Unutma Beni'den önce olabilir.
O yüzden diyorum Arkadaşım Hoşgeldin ve ya Yalan Dünya bugüne gelmeli. Hele Yalan Dünya 8 bile alabilir geçen seneki gibi.
Karagül Maşallah reklamda da dağılmıyor.
Selahattin'e ben de artık biraz gıcık oluyorum gibi hep aynı.Oyunculuguna bişey demiyorum zaten Selahattin hiç olmamiş bi karakter Vasfiye karaakteri nasıl güzelse o, o kadar kötü
Bünyamin'i bende seviyorum Selahattinle bir tutulamaz bile
Vasfiye de aslında eskiden olmuştu. Dönüp bir eskiye bakıyorum da Vasfiye yavaş konuşurdu şimdi hızlanmış iyi olmamış bence.Oyunculuguna bişey demiyorum zaten Selahattin hiç olmamiş bi karakter Vasfiye karaakteri nasıl güzelse o, o kadar kötü
Bünyamin'i bende seviyorum Selahattinle bir tutulamaz bile
SBT'de anlık 12 görmedi dimi? Görmediği halde TNS'de 12 almişmiydı? Amaaan beee git şimdi reyting araştır durUcar diye beklerdim bende ama önemli degil, 12 cepte
Zorlu gün bu yüzden tutmuş iş gelmeli.AH gelsin. Düşler ve Umutlar tek AB işi gibi duruyor FOX'un o gelsin diyeceğim ama gerçekten çok zorlu bir gün. 😱
Unutma Beni'yi de etkiler.
12'yi sbt anlıklarında 1 defa gördük.SBT'de anlık 12 görmedi dimi? Görmediği halde TNS'de 12 almişmiydı? Amaaan beee git şimdi reyting araştır dur
O da az önce Ama TNS'de 12 aldık dimi?12'yi sbt anlıklarında 1 defa gördük.
Zorlu gün bu yüzden tutmuş iş gelmeli.
Madem Yalan Dünya gelsin istemiyorsun Karagüle değiştirttir gününü.
SBT'de anlık 12 görmedi dimi? Görmediği halde TNS'de 12 almişmiydı? Amaaan beee git şimdi reyting araştır dur