13 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kaç kez yaptın aynı şeyi. :F

Haluk nasıl her şeyi FOX'a alıyor sen de Yalan Dünya'yı hayal ettiğin Güne alıp duruyorsun. :A
Hiç yapmadım. :T:

Benim hayalimdeki gün aslında Cuma. Ama reyting olarak nerede başarılı olacaksa o günde olmasını isterim. :bhr:

Ben bi kere hep onu netten takip etmeye aliştim :bağır: Reklam girince araya tadı çıkmıyor :( Hem reklamda Selahattin hem YD'de çekilmiyorlar:F (Selahattini seven var mı yaa😕 O cıksa diziye can kan gelir :F)

Bence çook az:(

Ucar diye beklerdim bende ama önemli degil, 12 cepte :D

Oyuncu olarak çok iyi biri Olgun Şimşek. :X Var tabii niye sevmesinler? :X

Benim en yakın arkadaşım bu diziyi ne Vasfiye ne Zerrin için seyrediyor. En çok güldüğü Bünyamin. :A
Oyunculuguna bişey demiyorum zaten:X Selahattin hiç olmamiş bi karakter :T: Vasfiye karaakteri nasıl güzelse o, o kadar kötü:F
Bünyamin'i bende seviyorum Selahattinle bir tutulamaz bile:X

O yüzden diyorum Arkadaşım Hoşgeldin ve ya Yalan Dünya bugüne gelmeli. :T: Hele Yalan Dünya 8 bile alabilir geçen seneki gibi.

Karagül Maşallah reklamda da dağılmıyor. :T:

AH gelsin. :A Düşler ve Umutlar tek AB işi gibi duruyor FOX'un o gelsin diyeceğim ama gerçekten çok zorlu bir gün. 😱

Oyunculuguna bişey demiyorum zaten:X Selahattin hiç olmamiş bi karakter :T: Vasfiye karaakteri nasıl güzelse o, o kadar kötü:F
Bünyamin'i bende seviyorum Selahattinle bir tutulamaz bile:X
Vasfiye de aslında eskiden olmuştu. Dönüp bir eskiye bakıyorum da Vasfiye yavaş konuşurdu şimdi hızlanmış iyi olmamış bence. :(