Sorma bayılıyorum.
Onun artık totali A/B`si belli olmuyor.UEK gelsin o zaman tek AB'si TOTAL'inden yüksek işimiz.
Çocuklar Duymasın gelse idare eder bence kanalını.
Onun artık totali A/B`si belli olmuyor.UEK gelsin o zaman tek AB'si TOTAL'inden yüksek işimiz.
O da az önce Ama TNS'de 12 aldık dimi?
Hani olmaz ya, oldu ki Beren vadiye transfer oldu. O zaman izler misin 🙂 Tabuları yık bence bak vadiciler duymasın ben bile intikam tekrarı izlemiş adamım sen de izlemelisin 🙂
Sorma bayılıyorum.
O zaman bu hafta TNS 13 alabilirmiyiz???Tabi aldi gecen 51 mi 52.bölüm Total AB 12.25 reyting aldik TNSde
anliklarda benim bildigim ilk arastirmak gerek
İşte bunu demiyecektin. Şimdi bir Muhteşem konusu gelir Emreden.Yok o gider ayak Muhteşem'e 2.lik tattıracak inşallah. @xemrexxx
biraz doktor sözü dinleyin kış vakti üstünüz açık uyumayınYok o gider ayak Muhteşem'e 2.lik tattıracak inşallah. @xemrexxx
O zaman bu hafta TNS 13 alabilirmiyiz???
Bu akşamkinden bahsetmiyorum 3 hafta öncede sbt anlıklarında 12 reytingi 1 defa daha görmüştük.O da az önce Ama TNS'de 12 aldık dimi?
Beren şu an İntikamda izliyormuyum?Hani olmaz ya, oldu ki Beren vadiye transfer oldu. O zaman izler misin 🙂 Tabuları yık bence bak vadiciler duymasın ben bile intikam tekrarı izlemiş adamım sen de izlemelisin 🙂
Gelmiyorum zaten de olsunGaza gelmeyelim derim
hımmm hiç hatırlamıyorumBu akşamkinden bahsetmiyorum 3 hafta öncede sbt anlıklarında 12 reytingi 1 defa daha görmüştük.
3 hafta önce diğer anlıklarda da 4 defa 11 almıştık,Bu akşam diğer anlıklarımız çok zayıf.hımmm hiç hatırlamıyorum
hımmm hiç hatırlamıyorum