sen gör de bak !! bu bölümü izle anlarsin !! İlk defa yine bi dizide cildiriyorm sade ben degil ! Twitterde ve Facebookdada basilmişş resmen !! Yarin gözüne sokcam Reytingleri 😉
Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...
görecezab de 1.olur
HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...
Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33D
Yarin Turkmax'da tekrari var izlerimHDE da heyecan tavan yapti bugun sanirim haftaya dahada iyi olacak, sende izlemelisin
aynen kardeş dizi formuna döndü süperdi.h.f adlı şahıs adını feriha koydum adlı diziyi istediği kadar övsün ne olduğunu biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?