13 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 50.0%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 6.7%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 23.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 26.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...

HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...
Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33 :DD

aynen kardeş dizi formuna döndü süperdi.h.f adlı şahıs adını feriha koydum adlı diziyi istediği kadar övsün ne olduğunu biliyoruz :D

Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33 :DD

Yarin Turkmax'da tekrari var izlerim :) HDE da heyecan tavan yapti bugun sanirim haftaya dahada iyi olacak, sende izlemelisin :)

aynen kardeş dizi formuna döndü süperdi.h.f adlı şahıs adını feriha koydum adlı diziyi istediği kadar övsün ne olduğunu biliyoruz :D

Aslinda Ferihada guzel dizi ama biraz fazla uzatiyorlar konuyu. Gerci haklilar onlarda, HDE gibi bir rakipleri var, bence cuma en zorlu gun oldu... Ama herzaman HDE bir numara :)

Böyle olur tahminimce:

TOTAL
1. Adini Feriha Koydum
2. Hayat Devam Ediyor
3. Yalan Dünya

A/B
1. Adini Feriha Koydum
2. Yalan Dünya
3. Hayat Devam Ediyor

Şu anda 389 üyemiz bu konuya göz atıyor. (4 kayıtlı üye ve 385 misafir.)

Bu bir rekor herhalde. Adını Feriha Koydum fanları bastırıyor :)

hayat devam ediyoru tek geçerim ferihacılar :D

bu bölüm hiç heycanını bırakmadı yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorummm

Tüm diziler bittikten sonra saat 23:00 itibariyle bu gecenin rating savaşını tüm izleyiciler kategorisinde "Adını Feriha Koydum" kazanırken AB grubunda "Yalan Dünya" ile "Adını Feriha Koydum" kıyasıya mücadele etti

AB grubunda gecenin galibi ancak yarın sabah belli olacak ve kazanan kılpayı kazanacak gibi gorünüyor. Her iki kategoride de "Hayat Devam Ediyor" ancak ücüncü olabildi.

Kanal D'den Star'a transfer olan "Bir Çocuk Sevdim" ne yazık ki gerilerde kalmış gibi görünüyor.

Kaynak: DiziFilm