sen gör de bak !! bu bölümü izle anlarsin !! İlk defa yine bi dizide cildiriyorm sade ben degil ! Twitterde ve Facebookdada basilmişş resmen !! Yarin gözüne sokcam Reytingleri 😉
Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...
görecezab de 1.olur
![]()
HDE muhtesem bir bolumdu, gercekten bir kac bolum sonra hareket geldi diziye. Reklamlarda Ferihaya baktimda iki haftadir cikamadilar o evden, senaristler konumu bulamadi anlamadim ki...
Sen Ferihanin son 15 Dakkasini izle , acayipp bitti kesin izlemen lazim 😉 :'(( süper bitti duygusal ... Emir Halili yumrukladi , HAlil silahini cekdi FErihada bicagi alip kendimi öldrrm dedi , Feriha Halilin elini siyrik atti ve bayildi Emirde Ferihayi gucagina alip kapidan disari cikdi o siradada rizalar hatice itvai arabalari polisler de tam o sirda geldi emir feriha gucaginfa giderken halil silahi alip yavasca arkalarindan silahla vurdu emiri , emir feriha gucaginda yere cömeldi kafasi ferihanin.kafasindaydi , o sirda hepsi geldi.riza.mehmet gördler ... :'(( acayip duyguluydu agldik resmn . Aşk yaa :'(( <33D
Yarin Turkmax'da tekrari var izlerimHDE da heyecan tavan yapti bugun sanirim haftaya dahada iyi olacak, sende izlemelisin
![]()
aynen kardeş dizi formuna döndü süperdi.h.f adlı şahıs adını feriha koydum adlı diziyi istediği kadar övsün ne olduğunu biliyoruz![]()