Biraz da diğer programlara bakalım.
Hayat Devam Ediyor'un balonu söndü,bunu ilk haftadan beri söylüyorum aslında, dar bir konuyla başladılar, ilk bölüm reyting için nerdeyse her şeyi yaptılar ama dizi devam ediyor ve ilk bölümle işler yürümüyor ve sonuçta 6 reytingleri gördü, bence çöküş bitmedi,daha da gerileyecek,sezon sonuna durumunu çok merak ediyorum.
Feriha karşısına yeni dizi gelince panikledi sanırım,rekabet başladı, onlar da büyük oynamaya başladılar, başrol oyuncusunu tehlikelere soktular ve reyting kazandılar. Ama ben biliyorum ki böyle büyük oynarsan sonrası çöküş olur, çünkü seyirci daha fazlasını ister ve veremeyebilirsin, gerçi Feriha bu sezon biteceği için tahminen ömrü bu yüksek reytinglerle belki daha da artarak bitecek.
Bir Çocuk Sevdim hiç sürpriz yapmayarak çok gerilerde kaldı. Bunun nedeni Yalan Dünya falan değil, zaten düşüktü ve zaten düşük olan bir diziyi Star aldı. Ben Star yönetimini anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. 1 Ocak'tan bu yana verdikleri kararlardan hiç birini tasvip etmiyorum. Bence Star yıkılmaya yakın, tekrar el değiştirmesi çok uzak değil gibi.
Kazanmak İçin Bir Dakika bu saatte bu rakiplerle çok zorlanıyor,bence yeri burası değil, belki perşembe gibi 20:00'de girebilir veya Beyaz'ın günü yerine başka bir gün geç saate konulabilir.
Beyaz hem konukların reytingsizliği hem iyice geç saate alınması hem de bana öyle görünmese de dizi nedeniyle yeterince kendini verememesi nedeniyle düşüyor. Önümüzdeki haftalarda yalan Dünya özet alırsa bu akışla Beyaz 12:30'da anca çıkabilecek, aradan Kazanmak İçin Bir Dakika 'yı çıkarmak zorunda kalabilir Kanal D.
ve yine Yalan Dünya...
Dün iki kez reklama girildi, aslında yeni dizi için çok, bazen hiç reklam verilmez, bazen de tek reklam arası verilir ama nedense Yalan Dünya'da kurallara uyulmadı. Ama asıl ilginç olan,daha hiç ortada reytingi olmayan bir dizinin içinde 3-4 tane yerleştirilmiş reklam olmasıydı. Onca şirket bu diziye güvenmiş yani, tuhaftı,sanırım önümüzdeki haftalarda İstiklal Caddesi'ndeki tüm şubeleri göreceğiz, bu hafta Turkcell, Merinos vardı hatırladıklarımdan.
Bir de dizideki Orçun (Bartu KÜÇÜKÇAĞLAYAN) çok etkiledi beni, müthiş bir kabiliyeti var, role en çok girmiş görünen oydu, dizide az yer verildi ama bence Gülse Birsel ileriki haftalarda bu karakterin üzerine gider, onun dışında diğer karakterler sıradan insanlar düzeyindeydi, çok abartılı bir şey yoktu ama kopartmasa da beni her sahne gülümsetti, 2 saati aşkın süre yüzümde gülücüklerle durmak ilginçti.