- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Merakla beklenen sonuçlarda gülen taraf hangi dizi oldu ?
Bir Çocuk Sevdim yeni kanalında nasıl sonuçlar aldı ?
Bir Erkek Bir Kadın, Kazanmak İçin 1 Dakika, Beyaz Show ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?
Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...
Sonuçlar belli oldu.
Yalan Dünya ilk bölümüyle çok iyi bir giriş yaparak reytingleri alt-üst etti. Dizi ilk bölümüyle A/B'de 10 reytingi aşan oranlarıyla zirvenin sahibi oldu. Totalde ise beklendiği gibi güçlü rakiplerinin gerisinde kaldı, yine de 3.olmayı bildi.
Adını Feriha Koydum, Hayat Devam Ediyor'u 2 hafta önceye kadar gerisinde kaldığı Hayat Devam Ediyor'u iki grupta da geçmeyi başardı. Dizi, totalde 1. A/B'de ise 2.olarak önemli bir başarıya imza attı.
Hayat Devam Ediyor ise günün kaybedeni oldu ve A/B'de büyük bir düşüş yaşadı. Fakat, totalde başarısını sürdürdü ve çok iyi oranlar alarak ikinci oldu.
Bir Çocuk Sevdim yeni kanalında olmadı, güçlü rakipleri karşısında ilk 20'ye dahi girmekte zorlandı.
Günün sürpriz sonuçlarından birine de geç saatte yayınlanan Bir Erkek Bir Kadın dizisi imza attı. Bir Erkek Bir Kadın, A/B'de günü 5.tamamladı.
Kazanmak İçin 1 Dakika da 10 share'yi aşan oranlarıyla iyi bir performans gösterdi.
Beyaz Show ise önceki haftalara göre epey geride kaldı.
Babam İçin yeni gününde fena gitmedi. Çok güçlü rakiplerine rağmen A/B'de 21.olmayı başardı.
Son düzenleme: