13 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 50.0%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 6.7%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 23.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 26.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hayat Devam Ediyor mu ? Merakla beklenen sonuçlarda gülen taraf hangi dizi oldu ?
Bir Çocuk Sevdim yeni kanalında nasıl sonuçlar aldı ?
Bir Erkek Bir Kadın, Kazanmak İçin 1 Dakika, Beyaz Show ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?
Hepsi ve daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Yalan Dünya ilk bölümüyle çok iyi bir giriş yaparak reytingleri alt-üst etti. Dizi ilk bölümüyle A/B'de 10 reytingi aşan oranlarıyla zirvenin sahibi oldu. Totalde ise beklendiği gibi güçlü rakiplerinin gerisinde kaldı, yine de 3.olmayı bildi.

Adını Feriha Koydum, Hayat Devam Ediyor'u 2 hafta önceye kadar gerisinde kaldığı Hayat Devam Ediyor'u iki grupta da geçmeyi başardı. Dizi, totalde 1. A/B'de ise 2.olarak önemli bir başarıya imza attı.

Hayat Devam Ediyor ise günün kaybedeni oldu ve A/B'de büyük bir düşüş yaşadı. Fakat, totalde başarısını sürdürdü ve çok iyi oranlar alarak ikinci oldu.

Bir Çocuk Sevdim yeni kanalında olmadı, güçlü rakipleri karşısında ilk 20'ye dahi girmekte zorlandı.

Günün sürpriz sonuçlarından birine de geç saatte yayınlanan Bir Erkek Bir Kadın dizisi imza attı. Bir Erkek Bir Kadın, A/B'de günü 5.tamamladı.

Kazanmak İçin 1 Dakika da 10 share'yi aşan oranlarıyla iyi bir performans gösterdi.

Beyaz Show ise önceki haftalara göre epey geride kaldı.

Babam İçin yeni gününde fena gitmedi. Çok güçlü rakiplerine rağmen A/B'de 21.olmayı başardı.

Son düzenleme:
Bir Çocuk Sevdim yeni gününde nasıl sonuçlar aldı ? < yeni "gününde" yaziliyordu, yeni "kanalında" olarak degistirildi.

Yalan Dünya, 3.olarak bu güne damgasını vuracak ve Ferihayla izlenme oranı neredeyse aynı olacak gibime geliyor.. :)
Adını Feriha Koydum dizisi 2.olarak güne damgasını vuracak!
Hayat Devam Ediyor, bu günde bile 1.olacak!
Bir Erkek Bir Kadın dizisi 10-15 sırasında olacak gibidir. Ama ilk 9 da olacağını düşünmüyorum.
Kazanmak İçin 1 Dakika ilk 10'da rahatça yer alacaktır.
FOX'un günlük dizisi Unutma Beni ve Deniz Yıldızı'da ilk 12'de rahatça yer alacaktır!
Beyaz Show ise Ab grubunda daha çok izlenecektir ve ilk 10'da olacaktır!
FOX'un güçlü ve güzel dizisi BABAM İÇİN bugün de kendisini belli edemeyecektir ve 25.olacaktır bence.
Koca Kafalar Baba Haber Bülteni güzel reytingler alacaktır!
Bence günün en çok izlenen ana haberi FOX ana haber ve Kanal D ana haber' dir.
Star'ın dizisi BİR ÇOCUK SEVDİM İLK 15'DE YER ALACAKTIR..
Star'ın 00:15'de yayınladığı SON DURAK filmi de çok iyi reyting ve share alacak kesinlikle!

Adini Feriha Koydum Totalde ve AB de kesin 1. olacaktir pesinede Hde takip eder ... Yalan Dünyanin pek bi is cikaracagini zannedmiyorum bu gün kimsenin Komedi filmi izlicegini zannetmem... Adini Feriha Koydumu izliyorumm resmen Ailecek toplandik Film izliyomus gibi heyecan full AFK yi izliyoz ... cok heyecanli yaa acayip ...Bu Bölüm güne Damgasini vuracaktir AFK ... Hde ise cok monoton gidiyor ....

Anlik SBT reytinglerini aldim.
Adini Feriha Koydum her iki grupda da zirvede
Totalde Hayat Devam Ediyor ABde Yalan Dunya 2ci sirada

yalan dünya baya uzun sürdü 2 saatten fazla sürdü reklamsız....

Anlık reytingle ilgili bilgi şu konuda : https://fav10.net/f498/rating-savasinda-feriha-onde-yalan-dunya-bde-2-sirada-108363/

Ama şunu belirteyim anlık reyting pek bir şey belirlemez.

Yalan Dünya'nın ilk kısımları sıkıcıydı ama sonradan açıldı, çok iyi bir dizi. Leyla ile Mecnun'dan sonra takip ettiğim 2. yerli dizi olacak. İlk bölümün başı sıkıcı olduğundan reytingler Feriha'ya kaymış olabilir ama bence ileriki haftalarda yükselir daha...

Anlık reytingle ilgili bilgi şu konuda : https://fav10.net/f498/rating-savasinda-feriha-onde-yalan-dunya-bde-2-sirada-108363/

Ama şunu belirteyim anlık reyting pek bir şey belirlemez.

Yalan Dünya'nın ilk kısımları sıkıcıydı ama sonradan açıldı, çok iyi bir dizi. Leyla ile Mecnun'dan sonra takip ettiğim 2. yerli dizi olacak. İlk bölümün başı sıkıcı olduğundan reytingler Feriha'ya kaymış olabilir ama bence ileriki haftalarda yükselir daha...
ama Adini Feriha Koydumu gecemez bence 😉)
Heyecan , Aşk , Cildirma , Gerilim hepsi Full ;DD <33

TOTAL

1. Hayat Devam Ediyor
2. Adını Feriha Koydum
3. Yalan Dünya

A/B

1. Yalan Dünya
2. AFK
3. HDE

olur bence :)

adını feriha koydum izledim bu bölüm çok heyecanlıydı

Cİldircamm allahimmm 😡@ :DD geberiyorm burda yaaa , bagriyorumm :DD 😡 Halil gebersin yaa ... Reytingler kesin tavan yapcak ... reklama girdi ... abooowww :DD

hayat devam ediyoru izledim bikaç durgun bölümden sonra coşturdular muhteşem bi bölüm izledik.

TOTAL

1. Hayat Devam Ediyor
2. Adını Feriha Koydum
3. Yalan Dünya

A/B

1. Yalan Dünya
2. AFK
3. HDE

olur bence :)

Bence böyle olcak 😉

Total:
1.Adini Feriha Koydum